Aurinkorannan tähtöset alkaa – luvassa alkoholia ja biletystä!

Uutiset, Viihde 31.05.2013 23.30, Lisännyt: amartti


shutterstock_101049451

Kun suosittu tv-sarja Viidakon tähtöset päättyy, Subin netissä alkaa 10.kesäkuuta uusi realitysarja Aurinkorannantähtöset.

Viidakon tähtösistä tutuksi tulleet Katri Sorsa, Niko Saarinen ja Nina Hämäläinen lähtivät viikoksi pitämään hauskaa Espanjan Fuengirolaan. Kolmikon kerrotaan ostaneen 150 eurolla alkoholijuomia. Biletystä matkalta ei varmasti puutu, ja Niko Saarinen kirjoittikin instagramissaan matkalta otetun kuvan yhteydessä ”Punkkua…oi…lisää punkkua”

Draamaakaan matkalta ei varmasti puuttunut, sillä Niko kommentoi matkan aloitusta ”Meillä oli välilasku Ruotsissa, josta meinasimme kääntyä takaisin kotiin, koska riitelimme Ninan kanssa jo siellä.” Niko uskoo Fuengirolassa myös olevan potentiaalisia miesehdokkaita.

Aurinkorannan tähtöset majoittuvat isossa talossa vuoristossa, Fuengirolan lähistöllä, jossa heillä on käytössään uima-altaan, ja suurien makuuhuoneiden lisäksi myös sauna.

Lähteet: Iltalehti , Sub

Seuraa:

Satunnainen

Arvo uusi

Tykätyimmät

Arvo uusiNäytä lisää »

Lähetä kuva tai video

Onko sinulla kuva tai oletko bongannut videon, jonka haluat jakaa muiden kanssa? Lähetä se meille, parhaat palkitaan!Lähetä kuva Lähetä video

Viikonlopun facebook

Suositeltuja

Yhteistyössä

Koukkupaja.fiNebula.fi