Sexy milf in lace eye cover with young lover

1. Nainen, joka on juuri eronnut

Juuri eronneet naiset ovat erittäin viehettäviä ja usein myös villejä. Nainen ei kuitenkaan vielä ajattele selkeästi, joten hän saattaa särkeä sydämesi samalla, kun hän selvittää omaa päätään. Saatat joutua siis toisinsanoen pelkäksi laastariksi.

2. Nainen, joka kittaa shotteja baarissa

Miehet pitävät usein naisista, jotka bilettävät kovaa. Ole kuitenkin varovainen: kovaan juomiseen saattaa olla syynä ero, huono päivä tai muu asia, joka astuu kuvioihin vasta seuraavaa päivänä. Runsaasti alkoholia kuluttaneen ihmisen mieliala vaihtelee myös nopeasti.

3. Nainen, joka syyttää kaikkia muita

Ole varovainen naisen kanssa, joka jatkuvasti kertoo ongelmistaan ja siitä, kuinka hän ei ollut niihin syyllinen. Tällainen nainen ei osaa kantaa vastuuta ja ennen pitkään hän kertoo sinusta negatiiviseen sävyyn muille. Moni ihminen myös valittaa siksi, koska se on helpoin puheenaihe.

4. Nainen, jonka käsi on koko ajan kiinni puhelimessa

Puhelinta jatkuvasti näpyttelevä nainen on ensinnäkin erittäin epäsosiaalinen. Jos nainen ei tekstaa ystävilleen, niin hän luultavasti hoitaa työasioita esimerkiksi treffeillä. Parisuhteenne ei tule toimimaan, jos ihminen ei pysty olemaan ilman puhelinta ensimmäisilläkään treffeillä.

Lähde: Menshealth