Alyssan Twitteriin lisäämä kuva sai ihmiset ihmettelemään, kuinka joku voi elää niin sotkuisessa huoneessa.

Somea on päivitettävä tänä päivänä jatkuvasti, jonka vuoksi huoneen siivoamiselle ei jää juurikaan aikaa, ainakaan tämän naisen tapauksessa. Nainen lisäsi kuvan joulukuussa, kun hän oli menossa illalliselle.

Alyssa

”Menen illalliselle, sillä se on loistava tekosyy sille, että saan pukea tämän mekon päälleni.”

1. Seksikkyys ei ole aina sitä, että näyttää hyvältä. Joskus seksikkyys on myös sitä, että huone on siistinä ja paikat järjestyksessä. Alyssa-niminen nainen sai runsaasti kritiikkiä, kun hän julkaisi kuvan itsestään. Takana näkyvä sotkuinen huone sai monet ällistymään. Kuinka noin kaunis nainen voi asua noin sotkuisessa ja likaisessa asunnossa?

1

2. Alyssa käytti kuitenkin saamansa huomion hyväksi, postaamalla seuraavana viikkona lisää seksikkäitä kuvia. (emme tiedä siivosiko hän lainkaan huonettaan)

2

3. Eräs henkilö päätti auttaa avutonta naista ja siivota huoneen photoshopin avulla.

3

4. Ihmiset olivat huvittuneita siitä, että Alyssa tulisi luultavasti syömään ravintolaillan jälkeen jälkiruoaksi lattialla lojuvia vaahtokarkkeja.

4

5. Yksi tarkkasilmäinen henkilö bongasi kuvasta myös rottaa muistuttavan eläimen tai tavaran.

5

Tässä on todiste siitä, että seksikkyys ei aina määrity pelkästään ulkonäön perusteella. Monen mielestä tämän naisen seksikkyys katosi täysin kaamean huoneen myötä. (sama pätee myös miehiin)

Lähde: Dailymail.co.uk