Fransesca Curran teki totaalisen muodonmuutokseen, näytelläkseen Helenia, Orange is the new black -tv-sarjassa — Tätä voisi kutsua heittäytymiseksi!

<Nainen
Francesca Curran näyttelee Helenia ja hän joutui roolia varten ajamaan päänsä kaljuksi. Oikeassa elämässä nainen on täysi vastakohta omasta roolistaan, sillä hän on todella naisellinen. Hänen täytyy päivittäin muuttua Heleniksi, jonka seurauksena hänen päänsä ajetaan. Tämän jälkeen Fransescalle lisätään tatuoinnit ja hänet meikataan vanhemman näköiseksi.

”Olin paikalla ensimmäisenä ja istuin silti aina viimeisenä meikkituolissa. Näin koko kuvaukset alusta loppuun”, hän kertoi Insiderille.

1

24-vuotias Curran joutui päivittäin istumaan meikkituolissa yli tunnin ajan. Ensimmäisellä kerralla aikaa kului yhteensä 3 tuntia.

”Minulla on yleensä kolme ihmistä, jotka tekevät tatuoinnit. He saavat ne valmiiksi noin tunnissa.”

2

”Fanit pysäyttävät minut kaduilla ja kysyvät, ”oletko se todella sinä?”, ja minä vastaan, ”Kyllä se minä olen”, Curran kertoo.

3

”On huvittavaa, kun käyn muiden sarjassa näyttelevien ystävieni kanssa lounaalla ja kaikki muut tunnistetaan, paitsi minut. He kysyvät, ”kuka sinä olet?”

”Ja ymmärrät varmasti, että tämän jälkeen keskustelu käy ympärilläni ”Et varmasti ole”, ja minä vastaan ”OK.”

4

5

6

7

8

Lähde: harpersbazaar.com