Tässä tulee yksi hulluimmista laihdutustarinoista ikinä — kyseessä on uhkapelaaja, joka pääsi huippukuntoon.

Walter Fisher on uhkapeluri, joka muutti kehonsa katastrofaalisen elämäntilanteen jälkeen.

36-vuotias pelaaja voitti vuonna 2016, helmikuun ja kesäkuun välisenä aikana blackjackissa 97,000 dollaria, summa on suuri, ottaen huomioon, että hän aloitti 2000 dollarilla. Lopulta mies koki sen, mitä suurin osa meistä kokee kasinolla — hän pelasi tyhmästi ja antoi tunteiden viedä voiton.

Miehellä oli lopulta 100 000 dollarin velka, hän painoi 22 kiloa enemmän (yhteensä 111 kg) ja elämä tuntui menetetyltä.

Tämän vuoden maaliskuussa mies kirjoitti:

”Minun 600.000 dollarin veto… Tässä minä olen suurimmillani ja kaikista huonoimmassa kunnossa koko aikuisiässäni. Painoin 111 kilogrammaa, istuin pokeripöydässä ja söin omenapiirakkaa jäätelön kanssa. Huomenna aloittaisin kuuden kuukauden matkan alle 10 rasvaprosenttiin.

Ei luultavasti tarvitse edes kertoa, kuinka skeptisiä muut pokeripelaajat olivat — he olivat suorastaan varmoja voitostaan. Heidän mielestään ei ollut mahdollista, että saavuttaisin tavoitteen puolessa vuodessa. Löimme vedon kiinni ja sovimme yksityiskohdista, mittasimme muun muassa rasvaprosenttini.

Lupasin mennä myös verikokeisiin, jolla varmistettiin, että en käyttänyt luvattomia aineita. Tästä kilpailu sitten alkoi, löimme ajan lukkoon ja ryhdyin töihin!”

1

Walterilla ei toisin sanoen ollut varaa hävitä, sillä hän oli hävinnyt kaiken omaisuutensa.

”Pääsin pelaamisen makuun, muutin 2000 dollarin 97 000 dollariin. Tämän jälkeen siirryin pokeripöytään”, mies kertoo.

Mies voitti suuria summia ja vaurastuminen tuntui loputtomalta — mutta se ei ollut. ”Muutuin ylimieliseksi ja aloin pelaamaan tyhmästi”, Fisher kertoo.

Meni vain kuukausi ja Fisher oli menettänyt kaiken — ja saanut 22 kilogrammaa lisäpainoa. Hän oli yli 100 000 dollarin veloissa, pankkitili oli supistunut ja vyötärö oli kasvanut. ”Tilasin pokeripöytään suuria ruoka-annoksia; söin kokonaisia pizzoja”, Fisher kertoo.

Fisherin ystävät yrittivät saada miestä rauhoittumaan. ”Hävisin suuria summia rahaa ja söin suuria suklaakakkuja. Jokaisessa oli varmasti yli 1000 kilokaloria. Tilanne oli katastrofaalinen.”

”Olin vararikossa, lihava ja eristäytynyt. Haaveilin asioista, jotka olisin voinut saavuttaa, mutta menetin kontrollin”, mies toteaa.

nayttokuva 2017-07-20 kello 9.21.46

Joulukuussa uhkapeliyhtiö löi vetoa, että Fisher ei tulisi kuudessa kuukaudessa pudottamaan rasvaprosenttiaan alle 10 prosenttiin. Fisher oli epätoivoinen ja halukas muutokseen, hän otti haasteen vastaan ja Dan Bilzerian, sekä Bill Perkins suostuivat takaajiksi.

Joulukuun lopussa Fisherin puolesta ja vastaan oltiin lyöty yli miljoonan dollarin edestä vetoja. Rahat olivat tallennettuina säästötilillä; puolet niistä (500 000 dollaria) kuului Fisherille, mikäli hän onnistuisi tavoitteessaan. Voitto tarkoitti siis sitä, että mies pääsisi irti velkakierteestä ja saisi tililleen huomattavan summan rahaa.

nayttokuva 2017-07-20 kello 9.21.37

nayttokuva 2017-07-20 kello 9.21.31

Walter Fisher onnistui tavoitteessaan — antakaa hänelle rahat, sillä hän ansaitsee niistä jokaisen pennin!

Jaa tämä uskomaton tarina myös ystävillesi!

Lähde: dudecomedy.com