Elämänkumppania valitessa kannattaa olla tarkkana — ettei käy, kuten tässä tapauksessa.

Jorge on yrittäjä, joka pyörittää lääkemarihuanabisnestä Yhdysvalloissa. Kaikki sujui hyvin, mutta mies tunsi, että hän tarvitsi naisen rinnalleen. Niinpä mies alkoi etsiä potentiaalista partneria deittisivustoilta.

Hän löysi mielenkiintoisen ilmoituksen Venäjältä.

Youtube
Youtube

Kuvien perusteella voisi sanoa, että Jorge ei ainakaan aluksi rakastunut Anfisan luonteenpiirteisiin vaan aivan johonkin muuhun.

Youtube
Youtube

26-vuotias Jorge tapasi 20-vuotiaan Anfisa Internetin välityksellä. Kaksikko rakastui nopeasti ja Jorge maksoi Anfisan matkan Yhdysvaltoihin.

Youtube
Youtube

Parisuhde ei kuitenkaan alkanut niin ruusuisesti kuin olisi voinut kuvitella. Anfisa oli luonteeltaan todella tempperamenttinen ja hän naarmutti miehensä autoa sekä tuhosi useita puhelimia.

Youtube
Youtube
Youtube
Youtube

Jorge ei ole tavannut perhettään tai ystäviään sen jälkeen, kun Anfisa muutti Yhdysvaltoihin. Kaikki aika kuluu periaatteessa siihen, että Anfisa olisi onnellinen.

20-vuotias nainen halusi myös, että Jorge ostaisi uuden talon, hienoja vaatteita ja kalliita ravintolaillallisia — samalla hän uhkailee miestä erolla, mikäli toiveet eivät toteudu.

Youtube
Youtube

Tämä tarina on erinomainen esimerkki siitä, millainen henkilö niin sanottu ”gold digger” on. Toisaalta vika ei ole pelkästään Anfisan, sillä Jorge oli tietoinen siitä, millainen nainen Venäjältä on tulossa.

Voit katsoa koko tarinan alapuolelta — pariskunta on siis edelleen yhdessä!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=qwLbM5-0R5U