Reddit -palstalle lisättiin huvittava keskustelu, joka käytiin Katien ja hänen isoäitinsä välillä.

Katien 95-vuotias isoisä kuoli yllättäen ja hän riensi isoäitinsä luokse selvittämään, mitä oikein oli tapahtunut ja oliko isoäiti kunnossa. Perille päästyään hän kuuli kuitenkin huomattavasti yksityiskohtaisemman tarinan, ehkä liiankin yksityiskohtaisen…

Kate kysyi isoäidiltään, kuinka isoisä kuoli, joka jälkeen mummo vastasi: ”Hän sai sydänkohtauksen, kun me rakastelimme sunnuntaiaamuna.”

Katie huolestui ja kertoi vanhalle isoäidilleen, että seksin harrastaminen lähes 100-vuotiaana on hengenvaarallista.

”Voi kultaseni, asia ei ole niin”, isoäiti vastasi. ”Kun minä ja isoisäsi ikäännyimme totesimme, että sunnuntaiaamut ovat parhaita rakastelua varten, kirkonkellojen soidessa. Kirkonkellot toivat juuri sopivaa rytmiä, joten akti ei muuttunut liian raskaaksi. Sisään, kun kello soi ja ulos, kun kello soi.”

Mummo piti pienen tauon ja pyyhki kyyneleen silmäkulmastaan, jonka jälkeen hän jatkoi: ”Mieheni olisi vieläkin elossa, ellei se samperin jäätelöauto olisi ajanut ohi.”

Tarina taitaa olla fiktiivinen, mutta mielestäni se oli hauska! Jaa tarina ystävillesi, jotta he saavat aloittaa maanantain hyvällä vitsillä. ;)

Lähde: Reddit.com