Motocross on vauhdikas ja vaarallinen laji, mutta tällä kertaa vaaratilanteen aiheutti jokin aivan muu.

Harva osaisi nopeasti ajateltuna kuvitella, että puhelimen kuulokkeet voivat olla hengenvaaralliset.

16-vuotiaan Bradley Willoughbyn tapauksessa kävi onni ettei nuorukainen menettänyt henkeään motocross-radalla.

1. 16-vuotias Bradley Willoughby ajaa motocrossia perheensä maatilalla. Hän ei varmasti osannut kuitenkaan aavistaa, että iPhonen kuulokkeet voisivat asettaa hänet hengenvaaralliseen tilanteeseen.

Poika

2. Bradley tykkäsi aina kuunnella musiikkia kuulokkeista samalla, kun hän ajoi. Noin pari viikkoa sitten sattui kuitenkin hirvittävä tilanne, kun Bradley ajoi ulos radalta ja takertui kiinni piikkilankaan. Pojan jalka murtui ja vatsaan tuli pahoja viiltoja maassa lojuneesta piikkilangasta.

Poika3

3. Kuulokkeet aiheuttivat kuitenkin suurimman vaaratilanteen, sillä ne tarttuivat kiinni piikkilankaan ja eivät irronneet, koska Bradleyllä oli kypärä päässä. Kuulokkeet olivat sen verran vahvat, että niiden sisällä ollut kuparilanka ei katkennut, vaan viilsi pojan kurkun hengenvaaralliseen tilaan.

Poika2

4. Onneksi Bradleyn isä oli nopeasti paikalla ja soitti ambulanssille. Poika saatiin ajoissa sairaalaan, jossa hän toipuu.

Poika1

Bradley haluaa varoittaa muita nuoria kuulokkeista, jotka voivat harmittomasta ulkonäöstään huolimatta koitua kohtaloksi.

Kuvat: Facebook / ccnchannel