Ruotsalaisnaisella ja hänen pepullaan on kunnianhimoiset tavoitteet.

Ruotsalainen glamourmalli toivoo saavansa maailman suurimman pyllyn syömällä yli 6,000 kilokaloria päivässä.

Natasha Crown, 24, kotoisin Göteborgista, Ruotsista, on jo nyt kasvattanut peppunsa ympärysmitan reiluun 200 senttimetriin. Siperiassa syntynyt malli väittää ettei hän lopeta peppunsa kasvattamista ennen kuin se tituleerataan maailman suurimmaksi.

Youtube
Youtube

Natasha on käyttänyt plastiikkakirurgiaan lähes 56 000 euroa. Omien sanojensa mukaan hänen unelmansa muuttui selkeäksi kolmannen pepun kohotusleikkauksen (rasvansiirto pakaroihin) jälkeen. Natashan tavoitteena on saada peppu, jonka ympärysmitta on jäätävät 280 senttimetriä.

Natasha sekoittaa suuren kalorimäärän liikunnan ja kuntoharjoittelun kanssa – hän syö pääosin pizzaa, jäätelöä ja jopa 15 Nutella purkkia kuukaudessa. Nainen väittää että suurikokoisena oleminen saa hänen olonsa tuntumaan ”voimakkaalta ja seksikkäältä.”

Youtube
Youtube

En tiedä seksikkyydestä, mutta ei tällainen ruokavalio ole ainakaan terveellinen. Kyllä suuren pepun saa hankittua kovalla treenillä ja hyvällä ruokavaliolla – mutta ei ehkä ihan 280 senttistä peppua…

Mitä mieltä olet Natashan tavoitteesta? Terveellistä tämä ei ainakaan ole, eikä edes seksikästä – toivotaan kuitenkin että nainen pääsee tavoitteeseen ja on tyytyväinen elämäänsä.