Kahden peniksen ja neljän jalan kanssa syntynyttä lasta on kutsuttu ”Jumalan ihmeeksi.”

Vauva syntyi Gorakphurissa Pohjois-Intiassa 16. päivä syyskuuta. Gorakphurin kaupunki sijaitsee 1,200 kilometriä New Delhistä.

Bulhan Nishad ja äiti, Rambha, eivät ole vielä nimenneet poikaa, joka joudutaan leikkaamaan Lucknowin kaupungissa sijaitsevassa sairaalassa.

Pojan erikoinen terveydentila johtuu niin sanotusta ”parasiitti kaksosesta” – kyseessä on lapsi, joka ei koskaan kehittynyt kokonaan, vaan jäi ”elämään” toisen vauvan vartaloon.

Vauva

Paikalliset saapuivat paikalle katsomaan ihmeellistä näkyä

Lapsen äiti, Rambha, oltiin viety sairaalaan kovien synnytyskipujen vuoksi ja vanhemmat järkyttyivät nähdessään lapsen, paikallinen media uutisoi.

Lääkärin kerrotaan olleen myös yllättynyt ja hän oli todennut että lapsi tulisi viedä hoitoon suurempaan sairaalaan.

Vanhempien ja lääkärien shokista huolimatta, paikalliset ovat olleet lumoutuneita neliraajaisesta lapsesta. He ovat kävelleet sairaalalle jopa useiden kilometrien päästä ja kutsuneet lasta ”Jumalan ihmeeksi.”

Lääkärit eivät kertoneet miksi lapsi syntyi neljän raajan kanssa, mutta ”parasiitti kaksosen” uskotaan olevan syynä

Tämä on epätavallinen ja haastava tilanne, kehittymättömän kaksosen kehonosat voivat olla kiinni vauvassa, kun se syntyy. Tässä tapauksessa vauva kaipaa pikaista leikkausta, jossa ylimääräiset raajat poistetaan.

Ylimääräiset raajat ovat riippuvaisia samasta sydämestä ja keuhkoista, mutta lääkärit eivät ole varmoja voiko lapsi kontrolloida niiden liikkeitä samalla tavalla kuin oikeiden raajojensa liikkeitä.

Parasiittisten kaksosten todennäköisyys on noin yksi miljoonasta – harvinaisista tapauksista on kuitenkin uutisoitu useasti.