Netissä ei tarvitse olla suloinen, ollakseen suosittu.

Nanaimon kaupungista Kanadasta kotoisin olevan pariskunnan raskauskuvat lähtivät leviämään netissä. Nicole ja Todd Cameron olivat päättäneet ottaa kauniita kuvia ennen kuin Nicole synnyttäisi heidän esikoisensa. Mutta Todd keksi erikoisen idean, kun hän oli ostoksilla paikallisessa halpahallissa.

”Huomasin Alien xenomorphin vuoden 1979 Alien-leffasta – Alien esiintyi ikonisessa kohdassa, jossa se tulee ulos rintakehästä ja aiheuttaa kaaosta”, Cameron kertoi CTW News -uutisille.

Hän osti lelun ja toi sen vaimolleen – sitten he alkoivat hioa suunnitelmaansa.

”Tiesin ettei Nicole ollut kiinnostunut perinteisistä raskauskuvista, sillä se ei ole hänen juttunsa, eikä oikeastaan minunkaan”, mies sanoi ja jatkoi:

”Joten me ajattelimme järkyttää ihmisiä ja saada heidät nauramaan.” 

Niinpä pariskunta lähti paikalliselle kurpitsapellolle kuvaamaan karmeaa kohtausta. He poseerasivat pellolla, kurpitsojen ja sateenvarjojen kanssa, kun Todd suurteli samalla raskaana olevan vaimonsa mahaa. Toisin sanoen tavallisia raskauden aikaisia kuvia!

Mutta sitten tilanne koko karmean käänteen. Yhtäkkiä Todd huomasi että jokin yritti tulla ulos hänen vaimonsa mahasta, verta alkoi lentämään ja pariskunta oli kauhuissaan.

Pariskunta julkaisi kuvat Facebookiin, he ajattelivat naurattavansa ystätäviään.

”Ajattelin että se olisi hauska tarina lapsillemme, kun he ovat teini-iässä. Ehkä myös ystävämme nauraisivat kuville ja paikallinen sivusto saattaisi uutisoida kuvauksista”, Todd sanoi.

BeFunky-collage (7)

Iso-Britannian Daily Mail soitti Toddille

”Puhuin tänään naisen kanssa, joka työskentelee People Magazine -lehdessä… Annoin Skype-haastattelun Inside Edition lehdelle”, hän sanoi.

Toddin Facebookiin ladatut kuvat olivat keränneet yli 250 tuhatta jakoa vain kahdessa päivässä.

”Mediat ympäri maailmaa ottivat minuun yhteyttä, ja kaikki vain nauroivat. Olemme levittäneet paljon iloa ja se tekee minut onnelliseksi”, Cameron sanoi.

Valokuvaaja Li Carter kertoo ettei hän ollut yllättynyt pariskunnan Halloween -teemaisista raskauskuvista.

”Sanoin että tämä on todella tyypillistä Toddille ja Nicolelle. He ovat intohimoisia Halloweenin viettäjiä”, hän sanoi.

Cameronit ovat jatkaneet vitsailua ja he ovat tehneet alien-vauvalle jopa oman Instagram-tilin.

Oikean lapsen laskettu aika on kuuden päivän päästä, eikä pariskunta tiedä edes hänen sukupuoltaan. Yhden asian he kuitenkin tietävät…

”Olemme 99% varmoja siitä että se on ihminen”, Cameron toteaa.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Lähde: Todd Cameron / Facebook