Toisen talon vieressä ei kannata käydä pissalla.

Sinäkään et luultavasti tulisi iloiseksi siitä että tuntematon henkilö käy pissalla talosi nurkalla. Ja jos kävisi, niin keksisit nopeasti luovia tapoja ”rangaista” tällaisia henkilöitä. Niin kävi tässä tapauksessa, kun mies oli kyllästynyt humalaisten ihmisten huonoihin käytöstapoihin.

Känniset ihmiset käyttivät miehen talon sivuseinää käymälänä. Ainakin niin kauan, kunnes hermostunut talonomistaja päätti ryhtyä vastatoimenpiteisiin.

Pissa

”Me asumme rannan läheisellä asuinalueella joka houkuttelee paljon ihmisiä erityisesti kesäisin. Valitettavasti osa baareissa asioivista ihmisistä pitää hyväksyttävänä sitä että he tyhjentävät rakkonsa meidän taloa vasten ennen kuin he menevät seuraavaan baariin.

Ostin viime kesänä muutaman liiketunnistumella varustetun vesisprinklerin ja asensin ne eri puolille pihaa. Vesi piti tunkeilijat tehokkaasti loitolla.

Lisäsin myös vesisangon, joka pudotti vedet ihmisten päälle, kun he osuivat rautalankaan. Se toimi hyvin ”olkaa kilttejä ja älkää pissatko taloni päälle” arsenaaliin.

Tässä on muutamia videokooste, joka on kuvattu kuluneen kuukauden aikana.”