Roskien heittäminen luontoon tai mihinkään muualle ei ole hyväksyttävää – itsestään selvän asian ymmärtäminen tuntuu kuitenkin olevan erityisen vaikeaa joillekin henkilöille.

Roskat näyttävät rumalta, mutta ne myös saastuttavat ja vaarantavat metsässä olevien eläinten terveyden. Roskaaminen johtuu pääosin ihmisen laiskuudesta, sillä ainoa syy sille miksi joku heittää roskia ympäristöön, on se että roskis ei ole ”tarpeeksi” lähellä.

Tässä tapauksessa roskaaja ei selvinnyt ilman oikeaoppista koulutusta… Hänen takanaan ollut kuorma-autonkuljettaja näki koko tilanteen ja päätti antaa miehelle opetuksen.

Kuorma-auto

Tapaus sattui Kuźnicassa, Puolassa, jossa ruuhka oli pysäyttänyt liikenteen lähes kokonaan. Jono mateli hitaasti ja eräs idiootti päätti tämän olevan oiva tilaisuus heittää turhia roskia pois autosta.

Tilanne sai takana olevan rekkakuskin tunteet kuumenemaan. Niinpä hän hyppäsi ulos ajoneuvonsa kyydistä ja päätti antaa roskaajalle opetuksen.

Samaan aikaan takana erään henkilön kojelautakamera tallensi tapahtumat videolle. Kuorma-autonkuljettajan reaktio tallentui videolle ja ihmiset ovat ylistäneet hänen reaktiotaan.

Voit katsoa koko videon alta.

W sieci opublikowane zostało nagranie, na którym Polak, kierowca ciężarówki, zauważa, iż obcokrajowiec, najprawdopodobniej Białorusin lub ukrainiec wyrzuca ze swojego pojazdu śmieci. Mężczyzna wysiada z auta i każe mu… po sobie posprzątać.

Mój ziomek Człowiek co po niektórym znany spokojny temperament ale w tym przypadku go zagrzało i musiał naszych wschodnich sOMsiadów nauczyć kultury… – napisał Tomasz Bogdanowicz, który zamieścił wideo na swoim profilu w serwisie Facebook.

Julkaissut Tomek Thomson Torstai 19. huhtikuu 2018

Tällainen käytös on mielestäni tyrmistyttävää! Kuka voi olla näin moraaliton ja heittää jätteensä luontoon ilman minkäänlaista ongelmaa.

Onneksi rekkakuski ei katsonut toimintaa sormien läpi – jaa juttu jos hän toimi mielestäni juuri oikealla tavalla!