Kaikki rakastavat Joulua ainakin jossain määrin – oli kyse sitten lahjoista, hyvästä ruoasta, tunnelmasta, läheisten kanssa vietetystä laatuajasta tai sitten koristelluista… NÄNNEISTÄ.

Usko tai älä, mutta tämä ei ollut edes vitsi.

Kyllä. Nyt naisilla ja miksei miehilläkin on mahdollisuus virittää nänninsä joulutunnelmaan.

BeFunky-collage (49)
Boohoo.com

Boohoo myy nännikoristeita vain muutaman euron hintaan, ja tämä tarkoittaa sitä että myös sinulla on varaa tehdä pienimuotoinen investointi paremman joulumielen puolesta.

Koriste sisältää kimalteita, punaisia ja vihreitä palloja sekä kaksi kelloa – koska myös nännien tulisi saada kilistellä kelloja Jouluna.

Boohoo suosittelee ettet pidä koristeita yli 8 tuntia putkeen, ja sinun tulisi tehdä ”ihotesti” 24 tuntia ennen kuin puet ne yllesi. Muista, että nännit ovat arkaa aluetta.

2
Boohoo.com

Psykologi, Steve McKeown, mukaan jouluvalmistelut aikaisin aloittavat ihmiset ovat keskimäärin onnellisempia ja suuntautuvat elämään positiivisesti.

”Vaikka voikin olla olemassa monia syitä miksi joku haluaa laittaa koristeet ajoissa kotiinsa, niin yleensä se johtuu nostalgisista syistä sen sijaan että yritettäisiin kompensoida menneisyyden kokemuksia. Maailma on täynnä stressiä ja ahdistusta, joten ihmiset haluavat samaistua tilanteisiin jotka tekevät heidät onnelliseksi, joulukoristeet herättävät monissa positiivisia muistoja lapsuudesta. Koristeet ovat tie lapsuuden taikaan ja innostuneisuuteen. Joten koristeiden laittaminen ajoissa, pitää jännitystä ja iloa yllä pidemmän ajanjakson ajan, Steve McKeown kertoo LadBible -sivustolle.

Sanonpahan vain, että psykologi Steve McKeownin sanojen perusteella kodin koristelemisen lisäksi myös nännien koristeleminen voisi olla järkevää…

Jaa uutinen ystävällesi, jonka tulisi ehdottomasti kokeilla tätä ilmiötä tänä Jouluna!

Lähde: ladbible.com