Seksisaari julkaisi tulikuuman trailerin, joka ei jätä mitään arvailujen varaan.

Kolumbialainen yritys tarjoaa loputtoman määrän alkoholia, ruokaa ja orgioita prostituoitujen kanssa. Tämä on matka, jonka aikana miehet jättävät moraalinsa kotiin.

Sex Island on palannut sen jälkeen, kun Kolumbian viranomaiset kielsivät erikoisen matkakohteen – tapahtuman järjestäjät ovat kertoneet matkan olevan entistä villimpi. Yritys järjestää matkoja, joiden hinta on 4600 puntaa eli noin 5200 euroa.

Jokainen ”seksimatka” sisältää loputtoman määrän kondomeja, viinaa ja ruokaa.

Tänä vuonna bileet järjestetään 14-17. päivä joulukuuta ja yrityksen mukaan liput ovat tällä hetkellä myynnissä.

BeFunky-collage (58)

Jokaiselle miehelle on vähintään kaksi ”latinonaista” – naisia on yhteensä 60 ja heidän ainoa tehtävä on saada mies tuntemaan olonsa kuninkaaksi.

Jokainen prostituoitu on testattu sukupuolitautien varalta. Viime vuonna bileet järjestettiin Kolumbian rannikolla ja tänä vuonna bileet ovat 14-17. päivä joulukuuta.

Youtube
Youtube

”Kaikki naiset ovat täällä tyydyttääkseen sinut ja tekemään sinusta kuninkaan, jos sinulle on erikoisia fantasioita niin ota yhteyttä järjestäjään tai naisiin ja he tuovat toiveesi eloon”, Sex Islandin nettisivuilla kerrotaan.

Youtube / Sex Island
Youtube / Sex Island

”Meillä on 30 lippua 30 vieraalle, jokainen lippu sisältää kahden kauniin naisen seuran ja loputtoman määrän seksiä 4 päivän ajan. Meidän bileemme järjestetään yksityisellä saarella. Koko saari tulee olemaan käytössä matkan ajan.”

”Me kutsumme sitä seksisaareksi. Saarellamme saa käyttää huumeita ja naisemme hyväksyvät ne myös. Järjestämme päivittäin uskomattomia seksiaktiviteetteja ja yllätyksiä sekä bileitä jahdilla, live-esityksiä ja muuta kivaa.”

Youtube / Sex Island
Youtube / Sex Island
Youtube
Youtube

Tänä vuonna saarella järjestetään golfturnaus, jonka voittaja saa itselleen 60 naista.

En oikein tiedä mitä tähän pitäisi sanoa…

Jaa juttu kaverille, joka voisi olla kiinnostunut tällaisesta ”virkistysmatkasta”.