Naimisissa oleva nainen ja sinkkumies harrastivat seksiä ympäri työpaikkaa, jopa pomon työpöydällä.

”Suhteemme on todella intohimoinen, mutta se alkaa riistäytyä käsistä.

Olen 23-vuotias mies ja hän on 33-vuotias sekä naimisissa. Me emme olleet kiinnostuneita toisistamme aluksi, mutta sitten jouduimme samaan aikaan ylitöihin. Me jäimme toimistolle myöhään hoitaaksemme hommat kuntoon. Kun paperityöt olivat viimein valmiita, me halasimme juhlistaaksemme tilannetta, jonka jälkeen tilanne eskaloitui suudelmaksi.

Tämän jälkeen me aloimme lähettää toisillemme flirttailevia sähköposteja ja paljastavia kuvia. Hän tuli nojaamaan työpöytäni eteen ja pystyin näkemään suoraan hänen toppinsa sisään.

Adultery

Sitten, eräänä päivänä, hän kertoi lähtevänsä aikaisin töistä ja käski minua tekemään samoin, jotta voisimme tavata paikallisessa hotellissa. Me odotimme että kaikki lähtivät. Tämän jälkeen menimme hotelliin ja harrastimme uskomatonta ja intohimoista seksiä. Päätin seksin jälkeen lähteä kotiin, mutta tein kotimatkalla u-käännöksen ja palasin hotellille.

Olimme aivan lumoutuneita ja heti, kun hotellihuoneen ovi meni kiinni harrastimme jälleen uskomatonta ja intohimoista seksiä — parasta, jota olen koskaan saanut. Tämän jälkeen harrastimme seksiä työpaikalla, kun kaikki olivat lähteneet pois.

Kaikki oli aluksi mieletöntä, mutta kaikki muuttui kun tapasin naisen aviomiehen firman juhlissa.

Naisen mukaan mies ei kohtele häntä hyvin, mutta mielestäni mies vaikutti todella mukavalta tyypiltä. Mies on 35-vuotias ja hän tekee 14 tuntisia päiviä, kuusi kertaa viikossa, huonopalkkaisessa työssä pitääkseen huolta vaimosta ja 5-vuotiaasta tyttärestä.

Mies pyysi numeroani ja annoin sen hänelle, vaikka olin epäileväinen. Hän on lähettänyt minulle muutamia kertoja viestin ja pyytänyt oluelle. Vaimo raivostui kuullessaan tästä ja kielsi minua tekemästä niin.

Sanoin että hän vaikutti mukavalta tyypiltä. Vaimon mukaan mies käyttäytyy eri tavalla kotona ja asiat eivät hyvin heidän välillään. Mutta en voi olla tuntematta sääliä miestä kohtaan.

Minulla ei ole mitään hävittävää tällaisessa tilanteessa, mutta saatan tuhota avioliiton ja en ole edes varma välittäisikö vaimo siitä.”

Aika ikävä tilanne kaikkien kannalta… Joskus kannattaa miettiä muullakin kuin alapäällä.

Mitä miehen tulisi sinun mielestäsi tehdä? Jaa uutinen ja katso mitä ystäväsi sanovat!

Lähde: thesun.co.uk