Anna ja Lucy De Cinque ovat julistaneet itsensä ”maailman identtisimmiksi kaksosiksi.” Australiasta kotoisin olevat sisarukset jakavat kaiken keskenään – mm. syntymäpäivän, muodin, plastiikkakirurgiset toimenpiteet…. Ja myös miehen, jolla tulee olemaan melkoinen haaste edessään.

Anna ja Lucy de Cinque haluavat että heidän miehensä, Benny, pistää molemmat raskaaksi TÄYSIN SAMAAN aikaan. En tiedä onko tämä millään tavalla mahdollista. Kaksoset haluavat myös synnyttää lapset täysin samaan aikaan – kuulostaa minun korvaani hieman pakkomielteiseltä…

Naiset ovat myöntäneet asettavansa miehellensä kovat paineet. Kyseisen herran täytyy nimittäin onnistua saamaan naiset raskaaksi samanaikaisesti ja kaiken lisäksi elää kahden raskaana olevan naisen kanssa. Veikkaan että hänen mahdollisuutensa selviytyä tehtävästä ovat lähellä nollaa.

Kyllä, raskaus on kaunis asia, mutta samalla jokainen mies varmasti myöntää itselleen ettei pystyisi hoitamaan Bennyn tehtävää.

Kolmikko suunnitteli naimisiinmenoa vuonna 2016, mutta Australiassa on laitonta mennä naimisiin kahden ihmisen kanssa, vaikka he olisivatkin identtisiä kaksosia. Kolmikon täytyy siis odottaa lakimuutosta, mutta vanhemmuus on silti mahdollista!

Ja tästä pääsemme seuraavaan pointtiin. Sanotaan että mahdoton tapahtuisi ja Benny saisi kaksoset samaan aikaan raskaaksi ja synnytys sujuisi ongelmitta. Tämä tarkoittaisi sitä että lapset olisivat toistensa sisarpuolia ja serkkuja. Ja Ben olisi molempien isä, sekä heidän enonsa… Mietipä sitä!

Voin sanoa että tapausta voi olla vaikea selittää lähisukulaisille ja tilanne vaatii luultavasti muutaman terapiaistunnon.