Kylie Jennerin Instagram-kuva joutui väistymään maailman tykätyimmän kuvan paikalta.

Kylie Jennerillä on 123 miljoonaa seuraajaa ja hänen kuvansa keräävät päivittäin jopa kymmeniä miljoonia tykkäyksiä.

21-vuotias Kylie piti hallussaan maailman eniten tykättyä Instagram-kuvaa. Kuvalla oli huimat 18 miljoonaa tykkäystä.

Kylie Jenner on kuitenkin joutunut väistymään ykkössijalta erikoisen haastajan vuoksi.

Kananmuna syrjäytti Kylie Jennerin maailman tykätyimmän kuvan paikalta.

Kyllä, kuulit oikein.

Saatat luulla että kyseessä on virhe tai bugi, mutta tällä kertaa kyseessä on tosi tarina. Kananmunalle tehtiin oma Instagram-sivu ja tilillä on vain yksi kuva kananmunasta.

Kananmunasta otetun valokuvan vieressä lukee: ”Tehdään maailmanennätys yhdessä ja tehdään tästä eniten tykätty Instagram-julkaisu. Päihitämme tämän hetkisen maailmanennätyksen, joka on Kylie Jennerin hallussa (18 miljoonaa tykkäystä)! Me pystymme tämän.”

Kananmuna kaappasi myös ”eniten tykätty ei ihmisestä otettu valokuva” -tittelin itselleen. Ei hassummin yhdeltä kananmunalta! Kananmunalla on tällä hetkellä yli 19 miljoonaa tykkäystä ja määrä kasvaa edelleen.

Kylie Jennerin tykätyin kuva on kerännyt paljon huomiota viime päivien ajan, kun ihmiset ovat kertoneet kommenteissa tykkäyksiä keräävästä kananmunasta.

Hän saa edelleen satoja miljoonia tykkäyksiä vuodessa sekä runsaasti rahaa sponsoroiduista sisällöistä. Hän on kuitenkin menettänyt maailman tykätyimmän kuvan tittelin – ellei hän ’riko Internetiä’ uudella kuvalla.