Kuva: AOP
Kuva: AOP

Naistenlehti koosti yhteen noloimpia kuulemiaan seksitarinoita, joiden loppu ei mennyt ihan niin kuin piti.

Cosmopolitan julkaisi 19 noloa seksikertomusta, jotka orgasmian sijaan päättyivätkin sairaalareissuun. Kokemukset ovat joko sairaalahenkilökunnan tai aktiin osallistuneen näkökulmasta.

Alla muutama poiminta kertomusten joukosta:

Sydämet pysäyttävää seksiä

”En koskaan unohda sitä, kun ambulanssi toi nuoren velttoilijan ja tämän tyttöystävän. He olivat päättäneet ryhtyä sekstailemaan poikaystävän isoäidin kellarissa tämän ollessa pois kotoa. He olivat ottaneet lääkekaapista liukuvoiteeksi luulemaansa ainetta, mutta se paljastuikin nitroglyseriinitahnaksi, sydänlääkkeeksi, joka voi aiheuttaa mahdollisesti kohtalokkaan pudotuksen verenpaineessa. Isoäidin tultua kotiin, hän löysi parin makaamassa toistensa päältä alasti ja tajuttomina. He virkosivat, kun annoimme heille happea ja nesteitä.”

Inspiraatiota kirjallisuudesta

Puhuin jatkuvasti poikaystävälleni Fifty Shades of Greystä, joka inspiroi tekoamme. Olimme talovahteina hänen vanhempiensa luona ja siellä oli kulhossa pieniä hopeisia palloja. Ne olivat magneettisia ja pysyivät yhdessä kunnes ne veti erilleen ja ne olivat noin kumipallon kokoisia. Poikaystäväni koetti olla nokkela ja eräänä iltana asetti muutaman sisääni, mutta ne olivat pienempiä kuin ajattelimme, koska yhtä niistä ei saatu ulos. Tunsimme sen sielä ja se liikkui sivulta sivulle, mutta jouduimme menemään sairaalaan, että pallo saataisiin pois. Se oli kuin lasten kolikko jumissa nenässä -tapaukset, mutta paljon roisimpi.”

Tuskainen suihku

”Harrastimme seksiä suihkussa, kun jalkani lipesi altani ja kaaduin eteenpäin. Löin avoimen suuni päin hanaa ja kaksi etuhammastani irtosi ja muutamat muut löystyivät. Verta oli joka paikassa ja löysiä hermoja roikkui ulkona. Sain puettua ja menimme sairaalaan ja kerroimme heille, että menetin vain tasapainoni suihkussa. Emme ole harrastaneet seksiä suihkussa sen jälkeen enkä usko koskaan tekeväni sitä uudelleen.”

Kuumetta mittaamassa

”Mies selitti, että hänen tyttöystävänsä oli koettanut mitata hänen kuumetta peräaukosta ja hukkasi mittarin. Näin lasisen kären sojottamassa ulos hänen takapuolestaan, joten otin pehmustetut puristimet ja aloin vetää. Se oli kyllä kuumemittari, mutta akvaarioon kuuluva, sillä se oli yli jalan mittainen.”

Täysin pähkinöinä

”Muistan ajatelleeni kihlattuni kyllästyvän seksiin kanssani, kun olimme tapailleet muutaman kuukauden, joten halusin tehdä touhusta hieman kiinnostavampaa. En voinut kuvitellakaan meidän käyttävän seksileluja tai mitään asuja, joten ostin maustettuja ihoöljyjä, jotka vaikuttivat meille sopivilta. Eräänä iltana laitoin mansikalle maistuvaa ylleni, mutta valitettavasti minä, tai en usko, että kukaan, lukee ainesosia. Kihlattuni on allerginen pähkinöille, jota oli myös siinä ihoöljyssä, jota hän nuoli iholtani varmaan tunnin. Vietimme pitkän yön sairaalassa yrittäen selittää lääkärille kaiken, mitä hän oli syönyt ja tehnyt viimeisen 48 tunnin aikana, jotta selviäisi, mikä häntä vaivaa.”

Katso lisää vastaavia kertomuksia Cosmopolitanin sivuilta.