shutterstock_101817463

Jotkut säännöt on melkein kuin tehty rikottaviksi.

Deittailun helpottamiseksi on kehitelty joukko universaaleja sääntöjä, mutta osa niistä on sellaisia, jotka voi huoletta rikkoa. Alle on listattu esimerkkejä sellaisista säännöistä.

1. Älä mene sänkyyn hänen kanssaan ennen X. treffejä

Vaikka harrastaisi treffikumppanisi kanssa seksiä viiden minuutin tai viiden viikon kuluttua tapaamisestanne, hänen pitäisi kunnioittaa sinua samalla tavalla siitä huolimatta. Nainen ei ole lunttu, jos hän haluaa harrastaa seksiä ja toteuttaa halunsa.

2. Älä pyydä miestä treffeille

Anna vain niiden miesten pyytää sinua ulos, jotka eivät sinua kiinnosta ja istu paikoillasi ja odota, että mies, jonka haluat pyytävän sinut ulos, tekee niin. Miksi? Tuolla tavoin aikaa menee vain hukkaan. Kysy siis miestä treffeille, jos haluat.

3. Älä muhinoi ensimmäisillä treffeillä

Miksi et muhinoisi, jos haluat ja treffit menivät hyvin? Se on ihan sallittu tapa päättää hyvät treffit.

4. Jos et tunne viehätystä ensin, älä luovuta ja odota hetki, jos se löytyisikin

Sinun ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen ihan ookoohon tyyppiin, josta et seksuaalisesti innostu vain, koska hänellä on hyvä työ ja hän ei ole täysi paskiainen. Sinä ansaitset tuntea seksuaalista viehätystä, kun olet henkilön kanssa.

5. Teeskentele, ettet välitä hänestä

Ole vain oma itsesi omine tunteinesi.

6. Teeskentele, että olet todella rento ja hillitty

”En ole kuin muut, olen cool nainen” -rooli väsyttää sinut lopulta ja on epärehellistä, jos et sellainen oikeasti ole.

7. Älä puhu vakavista asioista alussa

Tee näin ja vahingossa oletkin parisuhteen tapaisessa ihmisen kanssa, jota et tunne kunnolla ja joka voi paljastua todella kammottavaksi tapaukseksi, jolla on vain hyvä takapuoli.

8. Lopeta suhde, jos se on todella kuuma, mutta ei tunnu menevän minnekään

Tällaiset säädöt ovat täydellisiä parisuhteiden välissä tai vain hauskanpitoa ylipäänsä, jos suhde on jotain, mitä et juuri nyt halua.

9. Älä pukeudu paljastavasti ensitreffeille

Tämä sääntö kannattaa rikkoa vain, jos sinusta siltä tuntuu, mutta tällaisten treffisääntöjen ei pitäisi sanella, miten pukeudut. Laita yllesi vaatetta, jossa olosi on mukava ja viihdyt.

10. Luota hänen hankkivan kondomit

Ehkäisy kuuluu kummankin osapuolen vastuulle, joten pidä ainakin omassa kodissasi ehkäisyvälineet kaiken varalta, ettei treffi-ilta pääty sen takia toisin kuin olisit halunnut.

Lähde: Cosmopolitan