s_bukley / Shutterstock.com
s_bukley / Shutterstock.com

Toiset pelkäävät hämähäkkejä, toiset pimeää ja tämä mies Kardashianin perhettä.

24-vuotiaalla Mike Amessilla on erikoinen pelko. Hänet valtaa kylmä hiki aina, kun hän kuulee tai näkee jonkun jäsen Kardashianin perheestä.

Siinä missä monet miehet katsovat innoissaan kuvia puolialastomasta Kim Kardashianista internetistä, Amess joutuu ryntäämään niitä nähdessään vessaan oksentamaan.

”Heidän ääniensä kuuleminen tai edes vilauksen näkeminen televisiossa saa oloni pahaksi ja täriseväksi. Kämmenistäni tulee nihkeät, alan hengittää raskaammin ja minulle tulee hiki. Joskus silmäni vetistävät ja haluan oksentaa”, Amess kuvailee pelkoaan.

Homoseksuaali Amess myönsi Metron mukaan hänen ensimmäisen kohtaamisensa Kardashianin perheen kanssa tulleen, kun hän katsoi Kimin surullisenkuuluisan seksivideon yrittäen testata hänen tunteitaan miehiä kohtaan sillä tavoin.

”Minut kasvatettiin katoliseksi ja kasvaessani yritin tukahduttaa seksuaalisuuteni ja kieltää homouteni. Monet pojat koulussa puhuivat, kuinka hyvä Kim Kardashianin seksivideo on. Koetin katsoa sen toivoen sen kiihoittavan minua”, Amess kertasi kokemuksiaan.

”Latasin sen ja katsoin sitä salaa makuuhuoneessani. Mutta Kimin näkeminen ison takamuksensa kanssa ja hänen kamala äänesä vain ällöttivät minua”, hän jatkoi.

Tästä huolimatta hän yritti enemmän, mutta asiat vain pahenivat.

”Halusin todella kovasti kiihottua hänestä, joten jatkoin katsomista, mutta hän sai oloni enemmän ja enemmän poissa tolaltaan. Videon lopussa itkin. Kokemuksen takia olin kauhuissani ja en halunnut nähdä enää koskaan Kimin kasvoja”, Amess sanoi.

”Olen hyväksynyt homoseksuaalisuuteni, mutta pelkoni Kimiä kohtaan ei ole koskaan kadonnut”, hän päätti.

Lähde: Metro