Violanda / Shutterstock.com
Violanda / Shutterstock.com

Naiset suosivat hoikempaa kroppaa, miehet kurveja ja lihasta.

Miesten ja naisten näkemykset kummankin sukupuolen täydellisistä kehoista eroavat toisistaan melkoisesti. Näkemyksiä selvitettiin brittiläisen alusvaatevalmistaja Bluebellan teettämässä kyselyssä.

Kyselyssä 500 miestä ja 500 naista pyydettiin kuvailemaan julkkisten avulla, millaisia heidän mielestään ovat täydelliset miesten ja naisten kehot. Erot näkemyksissä olivat suuria etenkin, kun oli kyse siitä, millainen on täydellinen naisen kroppa.

Become Gorgeous -sivuston mukaan täydellisen naisen kroppa on naisten mielestä hoikempi kuin miesten mielestä. Miehet valitsivat täydellisen naisen kehoon enemmän kurvikkaiden julkkisten muotoja.

Naisten mielestä täydellisen naisen kroppa koostuu Jennifer Anistonin rinnoista, Gwyneth Paltrown vatsasta, Emma Watsonin lantiosta ja Elle Macphersonin jaloista. Miesten versiossa rinnat ovat Kim Kardashianin, vatsa Michelle Keeganin, lantio Kelly Brookin ja jalat Rosie Huntington-Whiteleyn.

Miesten puolella erot koon suhteen eivät olleet niin suuria, mutta niitä kuitenkin oli. Miesten mielestä täydellinen vartalo oli suurempi ja naiset suosivat hyvässä kunnossa olevaa, mutta ei yhtä lihaksista kroppaa kuin miehet.

Miesten mielestä täydellisen miehen kropassa on Ryan Goslingin vartalo, Hugh Jackmanin hauikset ja Frank Lampardin jalat. Naiset valitsivat taas vartaloksi David Gandyn kropan, hauikset tulivat Brad Pittiltä ja jalat David Beckhamilta.

Eroista huolimatta kysely osoitti, että näkemys täydellisestä kropasta muovautuu pitkälti mediassa esillä olevien mallien mukaan kummankin sukupuolen kohdalla. Katso täältä näkemysten mukaan photoshopatut kuvat täydellisistä vartaloista kummankin sukupuolen mielestä.

Lähde: Become Gorgeous