shutterstock_57637555

Päivystypoliklinikan hoitaja järkyttyi, kun hänen epäilys potilaan teiniraskaudesta paljastuikin lapamadoiksi.

Pullottavan vatsan kipuja valittelevan teinitytön saavuttua päivystyspoliklinikalle Floridassa, epäili hoitaja Maricar Cabral-Osorio, että tyttö olisi raskaana. Ultrassa ei kuitenkaan Metron mukaan näkynyt merkkejäkään vauvasta.

Totuus tytön kipujen aiheuttajalle selvisi, kun tyttö ryntäsi vessaan ja alkoi huutaa. Kun hoitaja katsoi pönttöön, se kuhisi lapamatoja ja hän kuvaili näkyä ällöttäväksi.

Metron mukaan hoitaja huomasi samalla tytön äidin muuttuneen todella kalpeaksi. Tämän jälkeen kävi ilmi, että äiti oli syöttänyt tyttärelleen laihdutuspillereitä, joiden sisällä oli lapamadon munia.

Pillereiden tarkoitus oli saada teinitytöstä laihempi kauneuskilpailua varten. Äiti ei ollu vain ymmärtänyt, että madot voivat kuoriutua.

Metron mukaan hoitaja kertoi tytön paranevan kokemuksestaan täysin, koska lapamadot tulivat ulos. Eri asia on se, suostuuko tyttö puhumaan enää äidilleen.

Erikoinen tapaus esitellään Discoveryn Untold Stories of the ER -sarjan tulevassa jaksossa. Katso alta videoklippi jaksosta, jossa hoitaja ja näyttelijät jäljittelevät tilanteen:

Lähde: Metro