Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Brasiliassa sijaitsevassa kaupungissa asuu pääasiassa naisia.

Noiva do Cordeiron kaupungin naiset ovat tehneet julkisen pyynnön sinkkumiehille, jotta he muuttaisivat sinne. Ehtona on kuitenkin elää naisten säännöillä, kertoo brittilehti Mirror.

Brasilian kaakkoisosassa sijaitsevan kaupungin väestö muodostuu yli 600 naisesta, joista suurin osa on iältään 20-35-vuotiaita. Vaikka osa naisista on naimisissa ja perheellisiä, joutuvat miehet kuitenkin töihin arkipäiviksi muualle ja saavat palata vain viikonloppuisin.

Mirrorin mukaan perheisiin syntyneet pojat lähetetään pois 18-vuotiaina ja muiden miesten ei anneta asua kaupungissa. Tämä järjestely on brittilehden mukaan peräisin 1890-luvulta, kun nuori nainen perheineen erotettiin katolisen kirkon yhteydestä, kun häntä syytettiin aviorikoksesta.

Mirrorin mukaan hiljalleen yhteisöön liittyi muitakin sinkkunaisia ja yh-äitejä ja vuosikymmenten aikana miesten yritykset puuttua heidän tapaansa elää sai naiset omaksumaan tiukan ei miehiä -politiikan.

Nykyisin naiset ovat kaupungissa johdossa maanviljelystä kaupungin suunnitteluun ja jopa uskonnollisiin asioihin. Vaikka asukkaat ovat tyytyväisiä järjestelyynsä, on heidät kohdannut yksi ongelma.

Mirrorin mukaan yksi kaupungin naisasukkaista, 23-vuotias Nelma Fernandes, myöntää, että naisten on vaikea löytää itselleen puolisoita.

”Täällä ne miehet, joita sinkkutytöt tapaavat, ovat joko naimisissa tai sukulaisia. Jokainen on serkku. En ole suudellut miestä pitkään aikaan”, Fernandes kertoi.

Kaupungin naiset ovat tunnettuja kauneudestaan ja he haaveilevat Fernandesin mukaan rakastumisesta ja avioliitosta.

”Me pidämme täällä asumisesta ja emme halua lähteä pois kaupungista etsimään aviomiestä”, nuori nainen sanoi.

Sopivien sulhasehdokkaiden puuttuessa naiset ovatkin tehneet vetoomuksen maailman miehille – mutta vain heille, jotka suostuisivat sopeutumaan elämään naisten maailmassa.

”Haluaisimme tutustua miehiin, jotka voisivat jättää elämänsä taakseen ja tulla osaksi meidän elämäämme”, Fernandes kertoi.

”Ensin heidän täytyisi kuitenkin suostua tekemään, kuten sanomme ja elämään sääntöjemme mukaisesti”, nainen painotti.

Katso kuva osasta kaupungissa asuvista naisista täältä.

Lähde: Mirror