Kuva: Steve Heap / Shutterstock.com
Kuva: Steve Heap / Shutterstock.com

Tarjolla on paljon muutakin kuin kissakahviloita.

Lokakuussa Suomikin saa ensimmäisen kissakahvilan, mutta kissaihmisille löytyy erilaisia näkemisen arvoisia kohteita myös Suomen rajojen ulkopuolelta. HotelClub kokosi yhteen parhaimpia paikkoja ympäri maailman, mitkä kissaihmisten kannattaa kokea.

1. Moskovan kissateatteri

Metron mukaan 120 kissaa näyttelee ja esiintyy ihmisille. Teatteri on perustettu vuonna 1990 ja kissat muun muassa kävelevät nuoralla ja tasapainoilevat pallojen päällä.

2. Kissamuseo, Liettua

Museossa on yli 10 000 kissoihin liittyvää teosta hurmaamassa vierailijoita. Teosten jokukossa on muun muassa erilaisista materiaaleista tehtyjä kissoja. Metron mukaan rakennuksessa kaikki lamppuja ja ikkunoita myöten on tehty kissateemaa noudattaen.

3. Kulkukissahotelli, Istanbul

Jos et halua majoittua Turkin matkallasi tavalliseen hotelliin, on tarjolla myös hotelli, jossa majailee paljon kulkukissoja. Metron mukaan hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen, kissojen seurassa, tietenkin.

4. Le Cafe Des Chats, Pariisi

Pariisissa on avattu kissakahvila vuonna 2013. Kaikki asukkaat ovat pelastettuja kissoja. Kahvila kuitenkin painottaa ruokapuolta, toisin kuin kahvilat esimerkiksi Japanissa ja Lontoossa. Kissat ovat tässä kahvilassa vain söpö bonus.

5. Largo Di Torre Argentina, Rooma

Tämä ulkopyhäkkö kissoille on muodostunut vanhojen raunioiden yhteyteen. Voisi kuvitella, että juurikin historialliset rauniot kiinnostaisivat, mutta Metron mukaan ihmiset ovat innostuneempia paikalla olevien hylättyjen kissojen silittämisestä. Largo Di Torre Argentinalla on noin 300 kissaa ja vierailijat voivat halutessaan adoptoida niitä.

6. Brother Cream, Hong Kong

Brother Cream on kissa, joka asustaa Kowloonissa Hong Kongissa ja usein se nähdään kaupan ikkunalla istuskelemassa. Kissasta on tullut niin tunnettu, että sen kuva on laitettu bussien kylkiin ja ihmiset ympäri maailman matkustavat katsomaan sitä.

Lähde: Metro