design36 / Shutterstock.com
design36 / Shutterstock.com

Poikaystävän loman aikana nuoret naiset olivat saaneet tietää tapailevansa samaa henkilöä ja olivat häntä vastassa lentokentällä.

20-vuotias Charlie Fisher kohtasi melkoisen yllätyksen Lutonin lentokentällä Saksassa vietetyltä lomalta palattuaan, kun hänen kaikki kolme tyttöystäväänsä olivat nuorta miestä kentällä vastassa saatuaan tietää toistensa olemassa olosta.

Fisherin petollisuus tuli ilmi, kun hänen 17-vuotias tyttöystävänsä Becky Connery, jota hän oli tapaillut maaliskuusta alkaen, näki Fisherin puhelimessa toiselta naiselta tulleen viestin. Poikaystävänsä selityksiä epäillyt Connery löysi viestin lähettäneen 20-vuotiaan naisen Twitteristä ja otti häneen yhteyttä.

Telegraphin mukaan kaksikolle selvisi, että he molemmat olivat suhteessa Fisherin kanssa. Yhdessä he saivat selville, että Fisher oli tapaillut huhtikuusta asti myös 19-vuotiasta Lizzie Leelan-Cunninghamia.

Petetyt naiset päättivät kohdata Fisherin lentokentällä, kun hän palasi kotiin lomamatkaltaan. Telegraphin mukaan Fisherin nykyiset ex-tyttöystävät olivat huudelleet häntä valehtelijaksi ja pettäjäksi Fisherin ilmestyttyä heidän näköpiiriinsä.

Fisher itse oli jähmettynyt täysin ja paennut paikalta isoäitinsä kyydillä. Connery kertoi tapauksesta Twitter-tilillään, minkä kautta tarina on levinnyt ympäri nettiä.

Naiskolmikko on tapauksen myötä ystävästynyt. Telegraphin mukaan he aikovat nähdä jatkossa ja ovat suunnitelleet illanviettoa yöelämässä yhdessä.

Lähde: Telegraph