alexmillos / Shutterstock.com
alexmillos / Shutterstock.com

Treffi-ilta päättyi ikävästi parin osalta.

53-vuotiaan miehen ja 47-vuotiaan naisen ensitreffit päättyivät ikävissä merkeissä Washingtonin osavaltiossa. Newserin mukaan treffien päätteeksi mies menehtyi ja nainen joutui sairaalaan.

Treffi-iltana kaksikko oli nauttinut alkoholia juhlissa, missä nainen sai hyvän idean ottaa tatuointi paikalla olleelta tatuoijalta. Tämän jälkeen asiat alkoivat Newserin mukaan mennä päin mäntyä.

Poliisin mukaan nainen oli tatuoinnin teon lomassa ruvennnut intiimeihin toimiin tatuoijan kanssa, mikä johti riitaan tatuoijan ja treffiseuralaisen kanssa. Newserin mukaan treffipariskuntakin mukiloi hieman toisiaan ennen kuin nainen pakeni talosta pelkästään t-paita yllään.

Nainen oli tämän jälkeen käynnistänyt treffiseuralaisensa auton treffiseuralaisen seuratessa perässä. Tässä vaiheessa todistajat olivat kuulleet vinkuvien renkaiden äänen ja juosseet ulos.

Newserin mukaan todistajat olivat löytäneet miehen maasta reagoimattomana ja nainen löytyi muutaman sadan metrin päästä kolaroituaan auton. Mies todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla ja hänen treffiseuralaisensa on kriittisessä tilassa.

Poliisin mukaan ei ole selvyyttä, ajoiko nainen tahallaan miehen yli.

”Meillä on vielä tutkittavaa jäljellä”, poliisin edustaja oli kommentoinut tapausta.

Lähde: Newser