shutterstock_101817463

Tieto pariskunnan teosta on levinnyt ympäri nettiä.

Harvoin huonoa palvelua ravintolassa saatuaan jättää suuren tipin tarjoilijalle, mutta Makenzie ja Steven Schultz ovat toista maata. Newserin mukaan ymmärtäväinen pariskunta jätti tarjoilijalleen 100 dollarin tipin noin 65 dollarin ravintolalaskun yhteydessä.

”Kesti 20 minuuttia, että saimme vettä, 40 minuuttia alkupaloihin ja yli tunnin odotus pääruokaan”, Makenzie Schultz kirjoitti Facebookissa tipistä julkaisemansa kuvan yhteydessä ja totesi illan olleen melko kamala.

Syy pitkiin odotusaikoihin oli naisen mukaan se, ettei ravintolassa ollut tarpeeksi henkilökuntaa, joten tilannetta ei voinut laittaa tarjoilijan piikkiin.

”Hän juoksi ympäriinsä kuin hullu”, Schultz kertoi ravintolaillasta.

Tilanne sai pariskunnan toimimaan erikoisella tavalla, mikä on ilahduttanut ihmisiä ympäri maailman ja Schultzin tippi-kuvasta onkin tykätty yli 1,5 miljoonaa kertaa ja kuvaa on jaettu 194 000 kertaa.

”Sanoin Stevenille, että me teimme tätä ennen. Olimme tarjoilijoita. En ikävöi sitä yhtään enkä koskaan rakastanut työtäni. Tein sitä tippien takia. Steven ja minä olimme sitä mieltä, että tuntuisi hyvältä piristää tarjoilijamme iltaa, sillä hän todennäköisesti saisi vähän, jos ollenkaan tippejä, hitaan palvelun takia”, hän kirjoitti tippi-kuvan yhteydessä.

”En julkaise kuvaa saadakseni taputuksen olalle. Jaan tämän ystävällisenä muistutuksena siitä, että aina pitäisi ajatella koko tilannetta ennen kuin tuomitsee. Ja aina, aina, aina muistaa, mistä olet itse lähtöisin”, hän päätti.

Kuittiin pariskunta kirjoitti tarjoilijalle tiedoksi sen, että he itsekin ovat olleet joskus hänen kengissään. Katso kuva suuresta tipistä alta:

Julkaisu käyttäjältä Makenzie Schultz.

Lähde: Newser