Kuvan nainen ei liity tapaukseen. Kuva: Sergey Ryzhov / Shutterstock.com
Kuvan nainen ei liity tapaukseen. Kuva: Sergey Ryzhov / Shutterstock.com

Naisen kuuden vuoden sinkkuna oleminen päättyi häihin itse itsensä kanssa.

Brittiläinen Grace Gedler on mennyt naimisiin itsensä kanssa. Metron mukaan naisen häitä vietettiin 50 vieraan kera maaliskuussa, mitä edelsi kosinta viime vuoden marraskuussa.

Gedler kertoi brittilehti Guardianille saaneensa inspiraatiota Björkin kappaleesta Isobel, jossa lauletaan ”My name’s Isobel, married to myself”. Hän päätti mennä itsensä kanssa naimisiin oltuaan sinkkuna kuusi vuotta ja rakennettuaan hyvän suhteen itsensä kanssa.

”Osa kommentoi hilpeästi, että olen hieman narsisti. Aivan ilmeisesti, jos olet juuri kertonut meneväsi itsesi kanssa naimisiin, se on selvästi julistus rakkaudesta itseä kohtaan ja olin täysin tietionen, kuinka omahyväiseltä se voi vaikuttaa”, Gedler kertoi.

”Olin kuitenkin täysin sinut motivaatioideni kanssa. Olen ollut henkilökohtaisen kehityksen matkalla käyttäen meditaatiota, tanssia ja esiintymistä kasvattaakseni itsetuntemustani”, hän jatkoi.

Metron mukaan häät jännittivät Gedleriä siitä huolimatta, että tuleva puoliso on hän itse. Hän kuitenkin piti kiinni suunnitelmastaan ja tuntee olevansa nyt varattu sinkun sijaan.

Lähde: Metro