Tätä sateenvarjoa ei tuuli hajoita!

Moni meistä on varmasti joutunut ikävään tilanteeseen, jossa sateella kova tuuli rikkoo sateenvarjon. Kamppailu sateenvarjon kanssa on tuskallista ja aikaa vievää. Voisiko tulevaisuuden sateenvarjo olla suoja sateelta ilman varjoa?

Air Umbrella on sateenvarjo, joka toimii yksinkertaisesti siten, että se puhaltaa sateen pois ympäriltään. Tällä hetkellä tuote on vasta kehittelyvaiheessa ja Air Umbrelloja on kolmea eri mallia. Ennen kuin tuote tulee markkinoille, täytyy sen kehittyä huimasti.

A-vaihtoetoinen ilmasateenvarjo on 30 senttiä pitkä ja se painaa noin puoli kiloa. Sen patteri kestää noin 15 minuuttia, joten pitkille marsseille ei tätä kannata ottaa mukaan. Tämä versio on suunnattu naisille.

B-vaihtoehto taas on hieman pidempi, sillä se on noin 50 senttiä pitkä ja 800 grammaa painava. Sen akku kestää noin 30 minuuttia.

C-vaihtoehto on kaikista pisin. Se on 80 senttiä pitkä, mutta sen pystyy pienentämään 50 senttiseksi. Painoa tällä vaihtoehdolla on noin 850 grammaa ja sen patteri kestää noin 30 minuuttia.

Tuote hakee tällä hetkellä rahoitusta Kickstarterin kautta. Tavoitteekseen tuotteen kehittäjät ovat asettaneet 10 tuhatta dollaria, mutta tällä hetkellä tavoite on ylittynyt yli 90 tuhanteen dollariin. Kampanjaa on jäljellä kolme päivää.

Katso video Air Umbrellasta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=SdxSs2av4QI