Lucky Business / Shutterstock.com
Lucky Business / Shutterstock.com

Jos näitä sattuu usein, voi aina koettaa lohduttautua sillä, että onpahan jälleen yksi treffitarina kerrottavana kavereille myöhemmin.

Ensitreffit voivat parhaimmillaan johtaa mahtavaan ihmissuhteeseen, joka kestää elämän loppuun asti. Toinen ääripää on, että ne menevät niin penkin alle, että toisia ei tule tai ensimmäisetkin jäävät kesken.

Women’s Health listasi ärsyttäviä tapahtumia, joita ensitreffeillä voi sattua. Hyvä puoli näissä on se, että jos sinulle olisi sattunut vaikka kaikki mainitut asiat, saatat pystyä myöhemmin nauramaan niille kertoessasi siitä läheisille ystävillesi.

1. Läikytät yllesi jotain heti

Vahinkoja sattuu, mutta kukapa tahtoisi viettää treffit loppuun asti suuri punaviinitahra rinnuksillaan.

2. Kumpikaan ei keksi puhuttavaa

Treffejä on ehtinyt kulua 10 minuuttia, kun huomaat, että treffikutsuun johtanut flirttailu sujui teiltä paljon paremmin kuin oikea keskustelu.

3. Hän sanoo jotain kyseenalaista

”Ei sillä, että eivätkö naiset ansaitsisi samoja oikeuksia, mutta…”

4. Hikitahroja ilmestyy kuin tyhjästä

Se voi johtua hermostuneisuudestasi. Tai siitä, että ravintolassa on todella kuuma. Tai siitä, että asusi kangas paljastaa vain kaiken. Oli syy mikä tahansa, saa hikitahrojen ilmaantuminen sinut kiroamaan kehoasi.

5. Hän näyttää huomattavasti eriltä kuin treffiprofiilissaan

Pohditkin treffien ajan, pitäisikö tekaista syy poistumiselle vai kysyä häneltä vinkkejä hyvän profiilikuvan ottaiseen, koska hänellä se näyttäisi olevan hallussa.

6. Hän koettaa kemioiden puutteesta huolimatta viedä touhua fyysisempään suuntaan

”Heeeetkonen, miksi hän hivelee käsivarttani noin, eikö hän huomaa, ettei meillä synkkaa?!” voi mielessäsi raikua.

7. Hän kertoo jatkuvasti tarinoita exästään

Tässä vaiheessa joudut miettimään, onko seuralaisesi vielä kiinni exässään, suunnittelee jotain kostoa avullasi tai juuri eronnut.

8. Hengitys ”hieman” tuoksahtaa

Oli se sitten hänen tai sinun, tästä treffit jäävät mieleen.

9. Hän päihtyy ihan liian nopeasti

Jos seuralainen kiskoo tuoppia toisensa perään ja muutaman shotin siinä sivussa, ei ilta tule päättymään hyvin ja tiedät sen.

10. Puhelin toimii kolmantena pyöränä

Hän ei malta lopettaa viestittelyä, sinä tutkit sähköpostiasi – tai pahimmassa tapauksessa Tinderiä. Oli miten oli, teknologia pilaa treffien tunnelmaa.

Lähde: Women’s Health