Africa Studio / Shutterstock.com
Africa Studio / Shutterstock.com

Poliisin toinen vaihtoehto naiselle oli, että nainen antaisi alushousunsa poliisille.

Koulupoliisi pidätettiin ja häntä syytetään kahteen otteeseen sorrosta, koska hän ehdotti pysäyttämälleen naiselle, että hän pääsisi menemään, jos antaisi poliisin haistaa jalkojaan.

Huffington Postin mukaan 26-vuotias poliisi pysäytti naisen auton ratista varhain aamulla 11. elokuuta, koska hänen vakuutuksensa oli vanhentunut. Poliisi kertoi naiselle haistaneensa hänen autossaan kannabiksen ja teki etsinnän naisen odottaessa poliisin autossa.

Poliisin väitetään sanoneen naiselle, että hän löysi kannabisvälineistöä naisen autosta, minkä nainen kieltää. Tämän jälkeen poliisi kertoi naiselle, että hänellä on jalkafetissi ja nainen pääsisi pälkähästä, jos antaisi poliisin haistella hänen jalkojaan ja kertoi myös haluavansa nuolla niitä.

Huffington Postin mukaan nainen otti jalkineensa pois, mutta sitten poliisi saikin toisen idean.

”Hän antoi naiselle toisen vaihtoehdon. Naisella oli hame yllään ja hän saisi mennä, jos antaisi alushousunsa poliisille”, apulaispiirisyyttäjä kertoi medialle.

Huffington Postin mukaan nainen tarjosi alushousujaan, mutta poliisi oli lopulta päättänyt olla ottamtta niitä vastaan. Hän antoi naisen jatkaa matkaansa ilman, että nainen joutui antamaan jalkansa poliisin nuuskittavaksi.

Nainen teki tapauksesta tutkintapyynnön ja tutkijat tunnistivat kyseessä olevan poliisin hänen sormenjäljistään, jotka olivat jääneet naisen vakuutuskorttiin. Huffington Postin mukaan poliisi pidätettiin, mutta hän on kuitenkin vapaana takuita vastaan.

Poliisin työllistänyt koulupiiri kertoi poliisin joutuneen hallinnolliselle vapaalle. Huffington Postin mukaan viranomaiset epäilevät poliisin sortaneen muitakin naisia.

Lähde: Huffington Post