Viktoria Gavrilina / Shutterstock.com
Viktoria Gavrilina / Shutterstock.com

Discovery Channelin erikoisohjelmassa mies aikoo päätyä käärmeen vatsaan.

Naturalisti Paul Rosolie on suostunut mukaan erikoiseen televisio-ohjelmaan, joka on herättänyt villieläinten puolestapuhujissa närää. Discovery Channelin Eaten Alive -erikoisohjelmassa nähdään, kuinka anakonda syö Rosolien elävänä.

Newserin mukaan 26-vuotias Rosolie päätyy suuren käärmeen vatsaan tempausta varten tehdyssä suojapuvussa. Eläinten puolustajat ovat leimanneet Rosolien aikomukset julmaksi.

”#EatenAlive on ällöttävä. Miksi antaa eläimen kokea noin traumaattinen kokemus? Kaikki vain television takia”, yksi närkästynyt kirjoitti Twitterissä.

Anakondien kanssa työskentelevä Rosolie on kuitenkin puolustellut ideaa ja kertoo tehtävänään olevan eläinten suojeleminen.

”Jos tunnette minut – en koskaan satuttaisi elävää olentoa. Teidän täytyykin katsoa #EatenAlive, jotta tiedätte, mitä tapahtuu”, Rosolie twiittasi Newserin mukaan.

Rosolien kommentti onkin mielletty vihjauksena siitä, että kyseessä onkin ehkä vain stuntti. Newserin mukaan esimerkiksi Business Insider on huomauttanut, että välttyäkseen käärmeen vahingoittamiselta, Rosolien pitäisi päästä pois käärmeen sisuksista ilman, että sitä leikattaisiin auki, mikä on aika epätodennäköinen teko.

Lähde: Newser