D. Hammonds / Shutterstock.com
D. Hammonds / Shutterstock.com

Viestein käydystä paljastuskeskustelusta on tullut nettihitti, kun 13-vuotiaan pojan sisko jakoi sen Twitterissä.

Twitter-käyttäjä paleveil julkaisi aiemmin marraskuussa hänen 13-vuotiaan veljensä ja tämän parhaan ystävän välillä käydyn viestikeskustelun, jonka aikana veli kertoi ystävälleen olevansa homo. Rohkeutta vaatinut paljastus ja parhaan ystävän reaktio on levinnyt netissä viime päivien aikana.

Paleveil kertoi BuzzFeedille pyytäneensä luvan viestien julkaisuun, mutta yksityisyyssyistä jätti veljensä ja tämän parhaan ystävän nimet pois.

Viesteissä 13-vuotias ensin kirjoittaa, että hänellä on kerrottavaa parhaalle ystävälleen, mutta se ei onnistu puhelimitse, koska hänen vanhempansa ovat samassa huoneessa. Poika alkaa sen jälkeen avoimesti kertoa, kuinka hän tuntee olonsa erilaiseksi ja ei tunne samoin tyttöjä kohtaan kuin muut pojat.

Ystävänsä reaktiosta huolissaan ollut poika tunnustaa pitävänsä pojista ja kirjoittaa sen olevan niin noloa myöntää ja että se on hänen salaisuutensa. Hän myös pyytää yhdessä viestissä, ettei ystävä kerro asiasta muille.

”Minua pelotti kertoa, koska olet paras kaverini ja en halua, että pidät minua outona ja lähdet tai jotain”, poika päättää tunnustuksensa.

Hänen parhaan ystävänsä reaktio on ilahduttava:

”Olemme olleet kolme vuotta kavereita ja olen iloinen, että kerroit. Kuka hel**tti välittää, mitä ihmiset sanovat? Olet mahtava kaikesta huolimatta ja olen onnellinen, että olet paras ystäväni. Älä ole häpeissäsi, ei ole mitään hävettävää. Minä pysyn rinnallasi. Homoudessa ei ole mitään väärää, ystäväni”, paras ystävä vastasi.

Paleveil kertoi BuzzFeedille veljensä yllättyneen ihmisten reaktiosta kaverusten viesteihin ja monet ovat liikuttuneet nuoren pojan kypsästä reaktiosta ystävänsä homouteen. Katso alta paleveilin julkaisemat kuvat veljensä ja hänen parhaan ystävänsä viestikeskustelusta.

 

Jos twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.

Lähde: BuzzFeed