shutterstock_66686689

Ex-vaimo ei halunnut hääpukuaan itselleen, joten mies keksi sille muuta käyttöä.

41-vuotias arizonalainen Kevin Cotter on muuttanut sydänsuruunsa johtaneen eron hyödyksi itselleen julkaisemalla kirjan eri tavoista hyödyntää ex-vaimon hääpukua. Kaikki sai alkunsa, kun Cotterin silloinen vaimo päätti vuonna 2009, että 12 vuoden avioliitto on tullut päätökseensä.

Vaimo pakkasi tavaransa, mutta jätti hääpuvun Cotterin haltuun eikä suostunut ottamaan sitä takaisin, vaikka Cotter sitä kysyikin. Ex-vaimo käski miehen tehdä puvulla mitä ikinä haluakaan – ja niin Cotter tekikin.

Viimeiset neljä vuotta Cotter on kehitellyt erilaisia tapoja käyttää hääpukua ja koosti ne yhteen kirjaksi. Ideoiden joukossa ovat muun muassa riippumatto, halloween-asu, liukuri, lumipuku, supersankarin viitta ja päivänvarjo.

”Idea syntyi, kun olin syömässä vanhempieni, veljeni ja tämän vaimon kanssa hieman sen jälkeen, kun exäni muutti pois. Selitin hänen jättäneen puvun minulle ja kysyin vakavissaan, että mitä tekisin sille”, Cotter kertoi Daily Mailille taustoja kirjansa takaa.

”Veljeni ehdotti, että pyyhkisin takamukseni sillä ja hänen vaimonsa sanoi, että on varmasti 101 erilaista tapaa, joten aloimme yhdessä heti miettiä ideoita”, hän jatkoi.

Daily Mailin mukaan miehen ex-vaimo ei ole järin ilahtunut Cotterin teosta.

”Hän vihaa sitä ja ajattelee minun toimivan koston takia, mistä ei todellakaan ole kyse. Tämä ei rehellisesti sanottuna liity häneen mitenkään”, Cotter sanoi.

”Tein sen itseni takia, koska ajattelin sen olevan hauskaa ja halusin vastata kysymykseen, mitä kerran käytetylle hääpuvulle voi tehdä”, uusiin naimisiin jo mennyt Cotter päätti.

Katso kuvia miehen erikoisista tavoista käyttää exän hääpukua täältä ja tutustu hänen blogiinsa ja kirjaansa täällä.

Lähde: Daily Mail