Mike Degteariov / Shutterstock.com
Mike Degteariov / Shutterstock.com

Kaksoset eivät koskaan uskoneet, että jakaisivat tämänkin kokemuksen yhtä aikaa.

21-vuotiaat kaksosveljet saavat jakaa jälleen yhden elämänkokemuksen yhdessä, kun heidän esikoispoikansa syntyivät samana päivänä lyhyen ajan sisään.

Jeromme Spencen ja hänen kumppaninsa Tegan Comptonin poika Cameron syntyi ensin aamuyöllä kahden aikaan. Jerommen veljen Jarrellin ja hänen kumppaninsa Francesca Ashen poika Cassen syntyi 2,5 tuntia myöhemmin.

Telegraphin mukaan yhtäläisyydet eivät kuitenkaan jääneet esikoispoikien samaan syntymäpäivään, sillä pojat syntyivät samassa sairaalassa, samassa synnytysaltaassa ja vieläpä saman kätilön avustuksella.

”En ole koskaan kuullut tällaista tapahtuneen aiemmin. Tämä on mahtavaa”, kätilö Barbara Kapoor kommentoi melkoista sattumaa.

Veljekset tiesivät kumppaniensa odottavan poikavauvoja ja laskettu aika oli kummallakin sama, 26. marraskuuta. He eivät kuitenkaan uskoneet, että esikoiset saapuisivat maailmaan samana päivänä.

”Tegan ja minä tulimme ensin ja Cameron syntyi vain paria tuntia myöhemmin. Sitten allas pestiin ja puhdistettiin ja annoimme vuoron Jarrellille ja Francescalle”, Jeromme kertoi Telegraphin mukaan.

Lähde: Telegraph