Elisa Locci / Shutterstock.com
Elisa Locci / Shutterstock.com

Mies halusi teollaan kiittää häntä lapsuudessa auttaneita asukkaita.

Multimiljonääri Xiong Shuihua raivasi maan tasalle kylän, jossa hän kasvoi pienenä, vain rakentaakseen tilalle jokaiselle kylän asukkaalle oman kodin. Metron mukaan Shuihua halusi näin kiittää asukkaita, jotka olivat huolehtineet, auttaneet ja tukeneet hänen perhettään Shuihuan ollessa vielä pieni.

72 perhettä sai suuret luksusasunnot miljonäärin rakennuttamassa asuntokompleksissa. 18 perhettä, jotka olivat olleet erityisen kilttejä miestä kohtaan, saivat omat esikaupunkitalonsa noin 5 miljoonaa euroa kustantaneessa projektissa.

Terästeollisuuden avulla rikastunut Shuihua lupasi myös kolme ateriaa päivässä vanhemmille asukkaille sekä vähätuloisille henkilöille varmistaakseen, että he pärjäävät.

”Tienasin enemmän rahaa kuin keksin sille käyttöä enkä halunnut unohtaa juuriani. Maksan aina velkani ja halusin varmistaa, että perhettäni ja minua nuorempana auttaneet saivat hyvityksen”, Shuihua kertoi.

”Muistan hänen vanhempansa, he olivat hyväsydämistä väkeä, jotka välittivät paljon muista ja on upeaa, että heidän poikansa on perinyt sen ystävällisyyden”, paikallinen 75-vuotias Qiong Chu kommentoi miljonäärin tekoa.

Lähde: Metro