Kissaemon rakkaus pentuihinsa voitti liekkien aiheuttaman kivun ja tuskan.

New Yorkilainen kissaemo Scarlett toimi sankarillisesti, kun se pelasti kaikki viisi pentuaan palavasta talosta. Kissaperhe asusti hylätyn talon autotallissa Brooklynissä.

 

scarlett1

New Yorkin palokunta kertoi, että saatuaan tulipalon kontrolliinsa, he huomasivat urhoollisen kissaemon kantavan poikasiaan palavasta talosta ulos. Emo ei saanut kannettua poikasiaan kerralla, vaan joutui noutamaan niistä jokaisen yksitellen.

Scarlett sai liekeistä pahoja vammoja. Sen silmät olivat rakkojen vuoksi muurautuneet lähes umpeen, hänen tassunsa ja korvansa olivat pahoin palaneet sekä turkki oli suureksi osaksi kärventynyt.

scarlett2

Pelastettuaan pentunsa Scarlett kokeili nenällään jokaista pentuaan varmistaakseen, että kaikki viisi pentua oli pelastettu ja ne olivat kunnossa. Kun kaikki olivat turvassa ja kunnossa, itse Scarlett menetti tajuntansa.

Kissaperhe vietiin sairaalaan ja kaikki selvisivät tulipalosta. Myöhemmin karvaperhe sijoitettiin turvalliseen perheeseen. Itse Scarlett eli 12 ja puoli vuotta vielä tapauksen jälkeen menehtyen vanhuuteen vuonna 2008.

scarlett3

Katso lisää kuvia Scarlettista ja sen pennuista:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=QpHA0QcCtZ8

Lähde: Elephantjournal ja Kittyarmy