s_bukley / Shutterstock.com
s_bukley / Shutterstock.com

Miehen mielestä Kardashian on täydellinen ja upein nainen.

23-vuotias brittimies Jordan James Parke ihannoi Kim Kardashiania niin paljon, että on tuhlannut rahojaan näyttääkseen realitytähdeltä. Newserin mukaan Parke on käyttänyt yli 120 000 euroa plastiikkakirurgiaan sekä muihin toimenpiteisiin.

Parke on ottanut muun muassa täytettä huuliinsa, kulmakarvatatuoinnit sekä Botox-pistoksia Seuraavaksi hän haluaa leikkauttaa nenänsä.

”Rakastan kaikkea Kimissä. Hän on upein nainen, ikinä. Hänen ihonsa on täydellinen, hänen hiuksensa, kaikki hänessä”, Parke hehkutti.

Parke on myös hankkinut samankaltaisia vaatteita ja koruja kuin Kardashianin päällä on nähty. Hän myös otti niin sanontun vampyyrikasvohoidon nähtyään Kardashianin ottavan sellaisen tv-ohjelmassaa.

”Nauran, kun ihmiset koettavat loukata minua sanoen, että näytän feikiltä tai muoviselta. Ajattelevatko he, että pyrin luonnollisuuteen? Jos pyrkisin, haluaisin rahani takaisin”, Parke sanoi.

”Otan vihat vastaan – se tarkoittaa vain enemmän huomiota. Ja jos mitään, niin se innostaa minua muuttamaan itseäni lisää”, hän lisäsi.

Parke julkaisee Newserin mukaan kuvia itsestään sekä Twitterissä että Instagramissa. Voit seurata hänen julkaisujaan täällä sekä täällä.

Lähde: Newser