Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Lähes 20 vuotta asian salannut yliopisto-opiskelija paljasti asian ensin opiskelukaverilleen ja myöhemmin myös Facebookissa.

Suositussa Teletapit-lastenohjelmassa Tiivi-Taavin, Hipsun, Laalaan ja Pain touhuja katseli ja seurasi naureskeleva vauva aurinkona. Aurinkovauvan henkilöllisyys on ollut salaisuus aina tähän päivään asti.

Nyt kuitenkin brittiläinen yliopisto-opiskelija on paljastanut, että hänet nähtiin ohjelman aurinkona. 19-vuotias Jess Smith oli vain yhdeksän kuukauden ikäinen, kun hänen kasvonsa päätyivät osaksi suosittua lastenohjelmaa.

Telegraphin mukaan Smith päätti ensimmäisen opiskeluviikkonsa aikana paljastaa salaisuutensa muille opiskelijoille, kun opiskelijoita pyydettiin kertomaan muille jotain, mitä kukaan ei arvaisi.

”Ajattelin, että voisin kertoa heille asiasta, koska vietän seuraavat kolme vuotta heidän kanssaan”, Canterbury Christ Church -yliopistossa ensimmäistä vuotta tanssiopetusta opiskeleva Smith sanoi.

Opiskelutovereille kerrottuaan hän paljasti asian myös Facebookissa.

”Olen vasta juhlistanut 19-vuotissyntymäpäivääni ja pitkään mietittyäni päätin, että on aika kertoa kaikille. Minulla oli tapana salata se, mutta saatuani rohkaisua yliopistoystävältäni, olen saanut rohkeutta paljastaa tämän”, Smith aloitti.

”Minä olen Teletappien aurinko. Muutamat ovat teeskennelleet olevansa se aurinko, mutta vain minä voin kertoa oikean tarinan”, hän jatkoi.

Kuvauksia varten Jessi istutettiin korkeaan tuoliin, jotta hän katsoisi alaspäin kuin aurinko. Hänen isänsä sai hänet nauramaan leikkimällä nallekarhulla kameran takana.

Koska kukaan ei osannut aavistaa lastenohjelman suosiota, perhe sai palkkioksi vain 250 puntaa (noin 320 euroa) ja laatikollisen leluja kotiin vietäväksi.

Katso täältä, miltä Teletappien aurinkovauva näyttää nykyisin.

Lähde: Telegraph