Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Teinipoika jäi kiinni tutkimushuoneessa oikean lääkärin alettua epäillä tilanteessa olevan jotain hämärää.

Teini-ikäinen poika tekeytyi naistentautien ja synnytysopin lääkäriksi kuukauden ajan St. Mary’s Medical Centerissä Floridassa. Poika onnistui huijaamaan henkilökuntaa pukemalla ylleen samankaltaisen valkoisen takin, jota lääkäreiden yllä usein nähdään.

Newserin mukaan sairaalan väki väittää, ettei teini päässyt tekemisiin potilaiden kanssa, mutta kauas se ei jäänyt. Poliisiraportin mukaan pojan teko tuli ilmi, kun hän oli tutkimushuoneessa oikean lääkärin ja tämän potilaan kanssa.

”Ensin ajattelin, että minusta on tulossa todella vanha, koska nämä nuoret lääkärit näyttävät nuoremmilta joka vuosi”, lääkäri Sebastian Kent kommentoi.

Epäilevä lääkäri otti yhteyttä viranomaisiin ja poika vietiin säilöön. Newserin mukaan pojan äiti myöhemmin selitti, että pojallaan on julkistamaton sairaus, jota varten hän ei ole suostunut ottamaan lääkitystä, eikä häntä vastaan nostettu syytteitä.

Turvamiesten haastatteluiden mukaan ”Tohtori Robinson” oli pyörinyt pitkin sairaalaa noin kuukauden ajan ja päässyt suojatuille alueille.

Lähde: Newser