Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

San Franciscon eläintarha toimii välittäjänä heille, jotka haluavat näpäyttää exiään ja tehdä samalla hyvää eläinten puolesta.

San Franciscon eläintarha tarjoaa lemmestä riutuville mahdollisuuden ”adoptoida” sihisevän torakan (kuvassa) tai skorpionin oman exänsä kunniaksi ystävänpäivää silmällä pitäen eläintarhan adoptoi eläin -ohjelman kautta.

50 dollaria tai enemmän lahjoittavat voivat adoptoida skorpionin, ja eläintarha lähettää sertifikaatin ja pehmoskorpionin adoptiota inspiroineelle henkilölle. Torakka-versio maksaa 25 dollaria.

ABC Newsin mukaan eläintarha on nostanut esiin kaksi sen epätoivotuinta asukasta adoptoi eläin -ohjelmansa kautta, mitä yleensä käytetään varojen keräämiseksi suloisemmille eläimille, kuten pingviineille, leijonille ja pandoille.

”Nämä selkärangattomat ovat aggressiivisia, aktiivisia ja huolestuttavan yöllisiä. Kuten alhainen exäsi, myös näitä skorpioneja löydetään yleensä matalista laaksoista, missä ne kaivavat mutkikkaita koloja tai ”luolia””, eläintarha kuvailee skorpionia sivuillaan.

”Ja kuten tiedät-kyllä-kuka tekee, sopivan uhrin kulkiessa ohi, skorpioni nappaa tuhoon tuomitun otuksen pihteihinsä ja pistää saalistaan… Hurmaavaa”, eläintarhan sivuilla todetaan.

”Onnella, tämä antelias lahjoitus vapauttaa sinut kehnon rakkauselämän karmastasi, jotta sinun ei tarvitse enää koskaan kohdata uutta torakka”, torakan esittelysivulla kerrotaan.

Voit tutustua San Franciscon eläintarhan tarjoamaan kostomahdolllisuuteen täällä.

Lähde: ABC News