Kuva: Fotolia
Kuvan kissa ei liity tapaukseen. Kuva: Fotolia

Kissa on sittemmin tituleerattu ihmekissaksi ja zombiekissaksi.

Bart-kissa järjesti omistajalleen Ellis Hutsonille melkoisen yllätyksen. Hutson luuli kissansa kuolleen, mutta kissa kaivautui pois haudastaan takaisin elävien kirjoihin.

ABC Newsin mukaan kissa oli jäänyt auton alle ja Hutson löysi sen pari viikkoa sitten elottomana verilammikosta keskeltä tietä. Hän pyysi ystäväänsä auttamaan hautamaan kissan, koska oli itse niin suunniltaan sen menettämisestä ja seurasi hautausta vierestä.

Viisi päivää myöhemmin Bart ilmestyi naapurin pihalle elossa, mutta heikossa kunnossa ja hoidon tarpeessa.

”Avasin oven ja naapurini seisoi siinä kissa käsissään. Hän sanoi, että Bart ei ole kuollut, mihin totesin, että se on mahdotonta, hautasimme Bartin”, Hutson kertoi.

Bart vietiin Humane Society of Tampaan, missä sitä on hoidettu murtuneen leuan, avohaavojen ja vaurioituneen silmän takia. ABC Newsin mukaan kissan leuka korjataan leikkauksessa ja vaurioitunut silmä poistetaan.

”Olemme nähneet monia mielettömiä tapauksia meidän täyspalvelu eläinlääkäriasemallamme, mutta tämä tilanne voitta kaiken”, Humane Society of Tampa kommentoi tilannetta nettisivuillaan.

Eläinlääkärit odottavat Bartin toipuvan täysin ja pystyvän palaamaan kotiin toivuttuaan ensin muutaman päivän.

”Tämä on uskomatonta. Minulla ei ole selitystä tälle”, Hutson kertoi.

Hutsonin naapuri Dusty Albritton on aloittanut rahoitussivun GoFundMe-sivustolla kerätäkseen varoja auttaakseen Hutsonia maksamaan kissan noin 2 000 dollarin eläinlääkärikulut.

”Näin sen omin silmin. Tiedän, että se oli kuollut. Se oli kylmä ja jäykkä”, Albritton sanoi ABC Newsille.

Hänen oma kissansa kuoli samana päivänä samanlaisiin vammoihin ja Albritton kertoi uskovansa, että hänen kissaansa osui sama auto kuin Bartiin.

”Nyt lapseni uskovat kissan palaavan myös takaisin elävien kirjoihin”, Albritton totesi naurahtaen, mutta lisäsi kertoneensa lapsille, ettei usko niin käyvän.

Lähde: ABC News