Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Miehestä ei tullut miljonääriä pienen myöhästymisen takia.

Montrealilainen Joel Ifergan oli todella lähellä tulla miljonääriksi, mutta seitsemän sekunnin myöhästyminen pilasi kaiken. Newserin mukaan Ifergan osti kaksi lottokuponkia vuonna 2008 noin minuuttia ennen osallistumisajan päättymistä, kello 21 illalla.

Ensimmäinen kuponki tulostui vielä ajoissa, mutta voittonumerot omannut kuponki tulostui seitsemän sekuntia yli kello 21 eikä enää kelvannut sen viikkoiseen lottoon. Jos kuponki olisi tulostunut ajoissa, mies olisi voittanut puolet 21 miljoonan dollarin jättipotista, joka meni nyt vain yhdelle voittajalle.

Ifergan haastoi lottoviranomaiset oikeuteen, sanoen presessointiviiveen olleen heidän hitaan järjestelmän syytä. Mies myös kommentoi, että jos hän olisi ostanut kupongin jossain muualla päin Kanadaa kuin Quebecissä, hän olisi ollut miljonääri seitsemän vuotta sitten.

Quebecin oikeusistuin tuomitse miehen kannetta vastaan eikä Kanadan korkein oikeus suostunut ottamaan hänen valitustaan käsiteltäväksi. Ifergan ei aio enää taistella oikeusteitse asiansa puolesta, vaan kokee tehneensä kaiken asian suhteen seitsemän vuoden aikana.

Lähde: Newser