zwola fasola / Shutterstock.com
zwola fasola / Shutterstock.com

Pidä nämä mielessä, kun teet tuttavuutta uusiin ihmisiin.

Jokainen joutuu tai pääsee useasti tilanteisiin, joissa tapaa uusia ihmisiä. Luomme hetkessä ensivaikutelman tapaamistamme ihmisistä ja niin tekevät muut tietenkin myös sinusta. Erään tutkimuksen mukaan ihmiset päättelevät tai vähintäänkin tuomitsevat toisten ihmisten persoonallisuuden seuraavien viiden asian perusteella.

1. Sinut tuomitaan vaatteidesi värin perusteella. Tummat vaatteet kertovat sinusta, että olet herkkä ja taiteellinen ja kirkkaat, kuten punainen väri kertoo, että olet mieleltäsi vilkas.

2. Kynsien pureskelu voi kertoa sinusta, että olet käsimätön tai turhautunut. Sillä viitataan toisinaan myös tylsistymiseen.

3. Se millaisia kenkiä käytät, voi kertoa sinusta, poliittisen suuntautumisesi, varakkuutesi ja ikäsi.

4. Käden puristus kertoo ihmisen itsetunnosta. Mikäli puristuksesi on jämäkkä, on sinulla vahva ja korkea itsetunto. Mikäli tarjoat maantiejyrän alle jäänyttä turskaa eli hintelää kädenpuristusta, on itsetuntosi matalalla tasolla.

5. Kirjoittamasi tekstin koko kertoo, oletko ujo vai ulospäinsuuntautunut. Mikäli käsialasi on pientä, tulkitaan sinun olevan ujo. Jos taas käsialasi on suurta, tulkinta on, että olet ulospäinsuuntautunut.

Lähde: HigherPerspective