Mercedes Valentine shokeerasi perheenjäseniä ja ystäviä, kun hän paljasti aloittavansa tankotanssin ja lopettavansa uran neurotieteilijänä. 21-vuotias Mercedes oli juuri valmistunut yliopistosta jatkaakseen vanhempiensa saappaissa, jotka molemmat tienaavat lääkäreinä reilut satatonnia vuodessa.

Iso-Britanniasta kotoisin oleva Mercedes kuitenkin tienaa tänä päivänä enemmän kuin hänen vanhempansa. Nainen tienaa rahansa strippaamalla faneilleen OnlyFans-sivustolla.

Ehlers-Danlosin oireyhtymästä nuorena kärsinyt Mercedes joutui 15-vuotiaana pyörätuoliin, jonka jälkeen hän opetteli kävelemään uudestaan. 2 vuoden fysioterapian jälkeen Mercedes päätti liittyä lukion salikurssille, josta hän löysi uuden intohimonsa. Kuntosalin kautta nuori nainen löysi myös tankotanssin ja alkoi ottamaan lajin pariin opastavia oppitunteja.

Valmistuessaan eräs Mercedeksen ystävistä ehdotti, että nainen antaisi mahdollisuuden tankotanssille. Jostain syystä nuori vastavalmistunut huippulahjakkuus ei sanonut tähän ei ja hän päätti panostaa kaiken harrastukseensa.

”Vanhempani ovat lääkäreitä, he tietävät mitä minä teen, mutta isäni ei voi sanoa minua tankotanssijaksi, joten hän kutsuu minua tankovoimistelijaksi. Luulen, että vanhempani olivat aluksi shokissa, kun en seurannutkaan heidän neuvojaan. Meidän perheemme on täynnä uraihmisiä, joten tämä on todellakin erilainen tie”, Mercedes kertoi Jam Press medialle.

Mercedeksen ensimmäinen työ löytyi paikallisesta strippiklubista tammikuussa 2020, vain muutama kuukausi ennen covid-sulkuja.

Covid toi kuitenkin mukanaan myös hyvän puolen, sillä tiukentunut taloudellinen tilanne sai Mercedeksen perustamaan OnlyFans-tilin, jossa tankotanssitaitoja arvostettiin.

Mercedes on tähän mennessä ohittanut tuloissaan jo vanhempansa, sillä nainen kertoo tienanneensa viime vuoden aikana 250 tuhatta dollaria, joka sijoittaa hänet 0.1% parhaiten tienaavaan OnlyFan-ryhmään.

”En kadu mitään, rakastan tätä!”