21-vuotias Cheng Lu on Kiinasta kotoisin oleva opiskelija, joka on hämmästyttänyt miljoonia uskomattomalla fysiikallaan.

60 kiloa painava Cheng Lu pystyy kyykkäämään 120 kilogrammaa – toisin sanoen yli puolet enemmän kuin oman kehonpainonsa.

Neiti Cheng on kruunattu ”King Kong Barbiksi” ja hän kuvaa treeninsä Kiinan sosiaalisen mediaan. Hän on saanut kolmessa kuukaudessa yli 300 000 seuraajaa, sillä ihmiset ovat kiinnostuneet Chengin ilmiömäisistä tuloksista ja tiukoista salitreeneistä.

Kymmenet tuhannet ihmiset katsovat päivittäin, kun Cheng tekee kyykkyjä, nostelee painoja ja esittelee lihaksiaan. Neiti Cheng oli alunperin todella ujo ja hän ei esiintynyt mielellään – lihakset toivat kuitenkin mukanaan myös roiman annoksen itsevarmuutta.

Chengin elämä muuttui täysin, kun luokkatoveri vei hänet kehonrakennuskilpailuun.

”Mielestäni kehonrakennuskilpailuissa kisaavat naiset olivat todella kauniita. He kuvastivat erilaista kauneutta ja näyttivät todella terveitä. Kilpailu jätti minuun syvän vaikutuksen”, Cheng kertoo MailOnline -uutisille.

Tämän vuoksi Cheng haki puolentoista vuoden kuluttua Shenyangin urheiluyliopistoon.

”Kiinalaiset ajattelevat että naisten tulisi näyttää heikoilta ja kauniilta, mutta kuka sanoo että me emme voi tehdä samoja asioita kuin miehet niin kuin Mulan ennen vanhaan”, hän sanoi.

Vaikuttava fysiikka! Jaa uutinen Facebookissa, jos et olisi kasvojen perusteella uskonut että Chengin vartalo on näin timmissä kunnossa.