'

84-vuotias vanhus pisti ryöstäjät ojennukseen.

Kolme naamioitua miestä hyökkäsi viikonloppuna Irlannissa sijaitsevaan liikkeeseen. Kolmikko luuli vievänsä vedonlyöntiliikkeestä helpot rahat, mutta he eivät olisi voineet olla enempää väärässä. Vaarattoman oloinen 84-vuotias, Denis O’Connor, sattui istumaan liikkeessä – hän päätti pistää rikolliset nippuun.

Glanmiressa Etelä-Irlannissa sattunut tapaus tallentui liikkeen valvontakameroihin ja nyt lukuisat mediat eri puolilla maailmaa ylistävät 84-vuotias Denisia.

Pappa

Youtube

Ryöstäjillä oli haulikko

Ryöstössä olisi voinut käydä huonosti, jos yksi ryöstäjistä olisi ampunut vanhusta ja liikkeessä ollutta myyjää aseellaan. Katkaistulta haulikolta näyttänyt ase ei kuitenkaan pelottanut 84-vuotiasta teräspappaa.

Ryöstäjät näyttivät pelästyvän, kun vanhus ei pelännyt lainkaan heitä. Tämän roistot he lähtivät juoksemaan henkensä edestä karkuun ja Denis O’Connor sinnitteli heidän kannoillaan.

Poliisi tutkii rikosta, mutta tekijöitä ei olla tietojemme mukaan saatu vielä kiinni. Liikkeen omistaja halusi ladata videon nettiin, jotta se pelottaisi muita ryöstöjä suunnittelevia ihmisiä.

84-vuotias Denis on koko Irlannin sankari

”Käyn salilla ja välillä myös uimassa. Olen kai suhteellisen hyvässä kunnossa”, mies kertoo.

Denis huomais heti että liikkeessä ollut myyjä tarvitsi apua, niinpä hän puuttui peliin.

En ajatellut tilannetta sen kummemmin. Minä vain menin väliin. Halusin auttaa miestä”, urhea vanhus kertoo vaatimattomasti.

Poliisi on helpottunut ettei ryöstössä sattunut pahemmin.

”Hyvä että ryöstö saatiin estettyä, mutta seuraukset olisivat voineet olla huomattavasti pahemmat”, yksi poliiseista kommentoi.

Tosielämässä sankarit eivät pukeudu viittaan ja pullistele suurilla lihaksillaan – 84-vuotias Denis O’Connor on sankari. 

Jaa uutinen ja osoita kunnioitusta vaatimattomalle ihmemiehelle! 

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x