Jos sinulla on mieltymyksiä vanhempia naisia kohtaan niin tässä on sinulle henkilö, jota et voi vastustaa.

Kanadalainen kahden lapsen äiti, Charlene Farnsworth, on onnellinen isoäiti ja hän tekee myös mallin töitä. 52-vuotias Charlene treenaa todella ahkerasti ja noudattaa tiukkaa ruokavaliota ylläpitääkseen kroppansa timmissä kunnossa.

Kyllä, kuulit oikein. Charlene on 52-vuotias fitness-intoilija ja hän käy salilla nostelemassa painoja kuudesti viikossa.

Charlene työskentelee fitness-mallina ja opiskelee personal traineriksi – hän kertoo seuraajiensa olevan pääosin nuoria miehiä, jotka pitävät hänen timmistä kehostaan. Sinkkujen suruksi, Charlene on ollut onnellisesti naimisissa 22 vuoden ajan.

”Ihmiset usein sanovat minun näyttävän nuoremmalta kuin oikeasti olen. En kuitenkaan usko, että se johtuu kasvoistani vaan ennemminkin vartalostani”, Charlene kertoo ja jatkaa:

”En ole enää se ujo tyttö, joka tuppasin olemaan, sillä olen nykyään tyytyväinen ulkonäkööni. Saan usein kehuja salilla muilta ihanilta naisilta. He sanovat minun kroppaani täydelliseksi ja kysyvät treenivinkkejä”.

”Ollessani salilla, minulla on kuulokkeet ja keskityn sataprosenttisesti treeniin. Joskus muut treenaajat lähestyvät minua. He kysyvät olenko fitness-malli ja treenaanko jotain erityistä varten.”

Treenaaminen on Charlenen mukaan parantanut avioparin seksielämää. Charlenen mies, Mike, on vaimon mukaan todella ymmärtäväinen ja tukee häntä.

”Mieheni on todella ylpeä saavutuksistani. Hän rakastaa sitä, että minusta on tullut näin timmi ja itsevarma”, Charlene toteaa.

Kyllähän Charlene on aika upea näky! Jaa juttu Facebookissa, jos olet samaa mieltä.