_X2A6264pieni

Suomen kuumin springbreak-rantafestivaali tekee paluun 18.6.2016 Kouvolaan, Käyrälammen hiekkarannalle.

Purflash festivaali keräsi ensimmäisenä vuotenaan ison määrän kävijöitä ja tämän vuoden tavoite on asetettu kovemmaksi, kertoo tapahtuman järjestä Niki Vainio. Kesää 2016 saapuvat tähdittämään kovia nimiä rap-, hiphop-, popmusiikin alalta, kuten kotimainen popin kuningas Robin, kovan paluun tehnyt Nikke Ankara, Suomen kuumin ja lupaavin r’n’b-mimmi Evelina, hittinikkari Aste, Enkeli-hitistään tuttu Tuomas Kauhanen, kovimmat underground-kingit Kube, Mäkki ja Ruma sekä muutama elektronisen musiikin soittaja. Nuorekkaana tapahtuman koettu springbreak-rantafestivaali on varmasti kesän kovia menovinkkejä ja järjestäjä lupaa festivaali vierailijoille jälleen unohtumattoman elämyksen.

Festivaalin erikoisuus piilee siinä, että se muistuttaa enemmän amerikkalaisia springbreak-bileitä kuin perinteisiä festivaaleja, muistuttaa Vainio. Kovin hitti oli viime vuonna selkeästi palju-VIP, joka palaa myös vuodelle 2016. Kovan kysynnän vuoksi paljut kannattaa varata heti. Myyntiin tulee 5–7 hengen paljuja koko päiväksi yksityiseen käyttöön omalla anniskelutiskillä, tarjoilijalla ja koko päivän rannekkeilla. Festivaalin rajattu anniskelualue muokataan uudella teemalla vuodelle 2016. Alueella on edelleen myös uintimahdollisuus ja aluetta valvoo uimavalvojat. Festivaalialueella ovat paikalla myös Purpflashin omat VIP-emännät ja Festivaalille tarjotaan myös bussikuljetus 30 min välein matkakeskukselta festivaalialueelle sekä takaisin.

Liput ennakkoon tiketistä alk: 26,90€ / Kouvolan Sanomat-etukortilla 22€ (hinnat sisältää palvelumaksun) Portilta: 35€ / Kouvolan Sanomat-etukortilla 30€ Tapahtuma on ikärajaton laajalla K-18 anniskelualueella ja PALJU-VIP-alueella.